(VIDEO) MIKI BESNEO U STUDIJU: Kad Miki Mećava čuje šta je rekao o njemu, biće zanimljivo
Foto: Printscreen

Izbačen sa imanja

(VIDEO) MIKI BESNEO U STUDIJU: Kad Miki Mećava čuje šta je rekao o njemu, biće zanimljivo

Stars -

Lepi Mića, koji je prvi ispao sa imanja, isprozivao je Lepog Miću i devojke koje nisu vodile računa o moralu, a njega napadali da mnogo psuje.

"Samo sam čekao da oni krenu svi na mene, da ih sve razoružam za pet minuta. Tako je i bilo i sve sam ih doveo na mesto gde pripadaju. Da, mnogo sam psovao, ali drugačije vaspitne mere za to ne postoje!", rekao je.

"Miki ima dva metra i sto kila, a čovek se mene boji! A pogledajte mene! Čega se boji? Ali boji se zato što je mala pi.kica! Boji se stvari koje ja kažem! Znači, ako si ti Jeleni tetošio mu.a 80 dana, pa budi muškarac", priznaj to! Nego njegova žena traži razlog u meni da sam ja kriv zato što je ona zavela njega, a on nju! Meni bi moja žena zatvorila vrata i napisala “na vratima ovde piše ne stanuje Mića ovde više”. To je prava žena! A oni došli na Farmu da se zabavljaju sa 55 godina!", rekao je Mića.

Osim toga, on je pričao i o devojkama na imanju koje nisu imale obraza.

"Kakav obraz? Ide i puši ku.ac usred bela dana gde se kupamo tamo! Ide i je.e se u poljskom WC-u! Je.e se u štali! Šta je to, obraz? Jesu one moralne? A ja ne valjam zato što kažem “je.em ti majku", izvikao se Mića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track