(VIDEO) MOĆAN GLAS PINKOVE ZVEZDICE: Ovako je Marija Serdar (13) stigla do finala!
Foto: Dragan Kadić

Put do trona

(VIDEO) MOĆAN GLAS PINKOVE ZVEZDICE: Ovako je Marija Serdar (13) stigla do finala!

Stars -
Iz emisije u emisiju dobijala je komentare žirija kako rastura svojim pevanjem i da njen glas toliko moćan da se retko može čuti i u svetu

Marija Serdar (13) iz Zemuna prva je Pinkova zvezdica! Iako ima samo trinaest godina, ona svojim glasom u čoveku budi sve emocije. Za 10 meseci, koliko se emitovao ovaj talenat šou, uspela da osvoji srca žirija, koji joj je iz emisije u emisiju davali najlepše komentare, ali i srca publike. Marija je svojim moćnim glasom svaki put dizala žiri na noge.

Životni put male Marije krenuo je dramatično, rodila se bez otkucaja srca i bila je 10 minuta bez kiseonika, ali devojčica heroj došla je na sami vrh. Postala je prava zvezda koja pleni svojom skromnošču i ogromnim talentom.

Iz emisije u emisiju dobijala je komentare žirija kako rastura svojim pevanjem i da njen glas toliko moćan da se retko može čuti i u svetu.

Skromna devojčica sebe od početka sebe nije videla kao pobednicu. "Čula sam da sam ja favorit, ali mislim da su svi favoriti", bila je skromna i pred samo finale.

Pred žiri je prvi put izašla i otpevala "Melanholoju" Jelene Tomašević i izula ih iz cipela. Prvi komentari su bili da ima snagu kao čuvena Selin Dion.

Nije bilo teško pogoditi ko je njena omiljena pevačica u žiriju jer je ponovo pred njih izašla sa pesmom Jelene Tomašević.

Oduševila je i pesmom Sve bih dala da znam gde je pokazala svoj crnački glas.

Mnoge njene starije kolege izbegavaju da pevaju pesme Vitni Hjuston, ali Marija svojim snažnim vokalom pokazala je da je već sad u samom vrhu.

Pevala je i "Ceo svet je moj", Bojane Stamenković, i otpevala ju je stvarno evrovizijski.

Još jednom je otpevala Jeleninu pesmu "Oro".

Pred samo finale ovo čudo od devojčice pustilo je još više svoj glas "All the Man That I Need"

U finalu je otpevala And I'm Telling You

Svojim moćnim glasom je u finalu žiriju naterala suze na oči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja