(VIDEO) NATAŠA BEKVALAC IZNENADILA: Nju nećemo gledati u novogodišnjem programu, a evo zbog čega!
Foto: Printksin

Otkrila

(VIDEO) NATAŠA BEKVALAC IZNENADILA: Nju nećemo gledati u novogodišnjem programu, a evo zbog čega!

Stars -

Nataša Bekvalac koja je na sceni glumica, na bini pevačica a u njihovoj kući Hanina mama i Ljubina supruga, progovorila je o aktuelnim temama iz svog života.

Naime, ona kaže da se trudi da uživa u životu i da svojim najbližima udovoljava.

"Ja ne volim život po pravilu i hvala Bogu ne moram da ga živim tako. Ako mi se kuva – kuvaću, ako mi se ne kuva, preležaću ceo dan osim onih obaveza koje ne mogu da preskočim jer su vezane za dete. Takav mi je posao, srećna sam žena, radim posao koji volim", kroz smeh je rekla Nataša.

Bekvalčeva često nedostaje gledaocima na TV ekranima tokom novogodišnjih praznika. Mnogi su se pitali zbog čega ne prisustvuje snimanjima novogodišnjih programa, a Nataša je sada rešila da otkrije šta je razlog.

"Ne idem na novogodišnja snimanja zato što mi se ne dopadaju, a i uglavnom radim u tom periodu pre Nove godine", ukratko je svoje odsustvo obrazložila Nataša koja se neizmerno raduje zbog toga što će njena porodica uskoro postati bogatija za jednog muškog člana porodice. Njena mlađa sestra Kristina Bekvalac u četvrtom je mesecu blagoslovenog stanja, a Nataša se trudi da bude uz sestru tokom svih važnih trenutaka u trudnoći.

"Dobile smo pre neki dan sličicu sa ultrazvuka. U četvrti mesec smo ušli, a već se kao svađamo i gledamo na koga liči… Žene", otkrila je pevačica u emisiji "Premijera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track