(VIDEO) NEKO ĆE NASTRADATI U PAROVIMA: Ovo je prava istina zašto je Matora išamarala Željka!
Foto: Printskrin

U izolaciji 24 sata

(VIDEO) NEKO ĆE NASTRADATI U PAROVIMA: Ovo je prava istina zašto je Matora išamarala Željka!

Stars -
Ti si Matora ku.vo jedna! J..m ti mater, vređao je psovke, pominjući živu i mrtvu familiju, što Matora nije mogla da otrpi

Željko Stojanović ne prestaje da se alkoholiše i provocira! Poučen iskustvom Jelene Golubović, koja se glavnih igrača rešava tako što ih provocira do iznemoglosti, dok oni ne nasrnu na nju, zbog čega budu izbačeni i ostaju bez honorara, ovim putem krenuo je i Željko Stojanović.

Prvo je to uradio sa Zoricom Dukić, a zatim, kad je video da prolazi, počeo i sa Jovanom Tomić Matorom, koja je u prošlim “Parovima” važila za jednog od favorita.

"Videćeš šta će biti budeš li vređao mog druga Uroša. U prošlom rijalitiju niko nije smeo reč da kaže Ružici, jer mi je bila najbolja druigarica", poručila je Matora Stojanoviću.

Željko Stojanović je kasnije, pošto je popio dosta špricera, počeo sa novim provokacijama. "Ti si Matora p..ka, ku.vo jedna! J..m ti mater", vređao je psovke, pominjući živu i mrtvu familiju, što Matora nije mogla da otrpi.

Zaletela se na njega i udarila mu dva šamara, posle čega je Uroš odvojio. Jelena Golubović je skočila u odbranu Željka, pa je vikala Matoroj: "Pi..ko! Pi..ko!".

Jovana Tomić je kažnjena novčno i izolacijom od 24 sata. Novčano će biti kažnjen i Željko Stojanović zbog provokacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track