(VIDEO) NEMANJA OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK: Evo na šta je Goga navukla Kokićkinog Rađena
Foto: Printscreen I Dado Đilas

Otkrio plesačicinu tajnu

(VIDEO) NEMANJA OTKRIO ŠOKANTAN PODATAK: Evo na šta je Goga navukla Kokićkinog Rađena

Stars -

Goga Aleksić, go-go igračica se još na početku aktuelne sezone Farme, hvalila da je bila u vezi sa proslavljenim vaterpolistom Nikolom Rađenom, koji je, inače, u braku sa pevačicom Anom Kokić.

Goga je više puta o tome otvoreno govorila, dok je bračni par Rađen ostao nem na ove navode.Nemanja MCN iskoristio je tajnu iz Gogine burne prošlosti da je tokom svađe još više povredi.

"Znaš ko te pozdravio? Pozdravila te Ana Kokić, klošarko“, provocirao je reper, a Aleksićeva je potvrdila da je imala ljubavnu aferu sa suprugom Ane Kokić, pa je nastavila priču o njemu.

"Je l znaš šta je Rađen za tebe?! Ne bi mogao da mu se sagneš“, uzvratila je plesačica, a onda je Nemanja MCN potpuno pobesneo.

"Njega si na koku navukla, slino jedna! S njim si skijala, p.čko žvalava”, urlao je reper, koji je u afektu otkrio šokantne detalje ove romanse.

Podsetimo, Svetska federacija za vodene sportove (FINA) suspedovala je bivšeg vaterpolo reprezentativac kada je otkriveno da je bio pozitivan na kokain posle utakmice sa Španijom, u okviru Svetske lige. Tada je Olimpijakos raskinuo vredan ugovor sa srpskim reprezentativcem, a Nikola je priznao da je koristio ovu psihoaktivnu supstancu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track