(VIDEO) NIJE NI PREŽALILA MAJČINU SMRT A VEĆ SE VRATILA: Vesna Rivas ponovo u Parovima!
Foto: Printskrin

Kad pre?

(VIDEO) NIJE NI PREŽALILA MAJČINU SMRT A VEĆ SE VRATILA: Vesna Rivas ponovo u Parovima!

Stars -

Nakon kraćeg odsustva zbog smrti majke, Vesna Rivas nastavlja sa borbom za glavnu nagradu do 100.000 evra u "Parovima".

Pre nego što će ući u luksuznu zemunsku vilu, Rivasova je ispričala ko joj je bio najveća podrška u ovim teškim trenucima, ko joj se javio od učesnika rijalitija, kao i da li je uspela makar na kratko da prati šou iz kog je nedavno izašla.

"Javili su mi se svi. Na groblje je došao Miloš Kolaković, Deki magija i Maja. Takođe i Ivan iz Kruševca. Bile su mi Matora i Tijana, svi su mi dali podršku i hvala im na tome. U krugu najbližih obeležili smo sahranu. Mama je sahranjena na Orlovači, pored tate", ispričala je Rivasova. Ona je dodala da je teško podnela smrt majke.

"Žao mi je, naravno, ali ja sam svoj život promenila u poslednjih 15 godina zbog nje. Odbijala sam nastupe, televiziju, brinula sam se o njoj. Ona je imala 83. godine, plakala je, nije više mogla da se bori. Petar je jako teško podneo ovo, s obzirom da je bio pored nje najviše u poslednjih nekoliko meseci", rekla je ona.Pitali smo Vesnu šta misli o Gastozu koji joj je iskreno izjavio saučešće.

"Gastoz i ja imamo specifičan odnos. U dubini duše voli on mene, kao i ja njega, ipak on može sin da mi bude. Nego, on je dva dana dobar sa mnom, a treći dan poludi. Međutim, mnogo su mi pisali njegovi, pa hijenice, svi, zaista nemam reči. Jedva čekam da Ružicu vidim, baš su me njenu roditelji pozvali, kažu da je neutešna, da plače" rekla je učesnica.Vesna se osvrnula i na Slađino i Vladimirovo izbacivanje.

"Slađana je dobila šta je zaslužila. Zaista nije u redu to nepoštovanje produkcije, pored svega što su uradili za nas. Njeno vređanje, psovanje više nije bilo zanimljivo. Tačno se vidi ta mržnja u njenim očima, prema svima. Otkrila sam sve o njoj, raspitala sam se u Zagrebu kod njenog producenta, taman sam se spremala da je otkrijem pred svima, kad ona pobeže", istakla je Rivasova.

Učesnici su se obradovali Vesni kada se vratila u vilu, što možete videti u video snimku:

Parovi 02.05.2016 - VRATILA SE VESNA RIVAS U... by dnevnadozaklipova

(Happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track