(VIDEO) ONA JE ODUVALA: Ovu pesmu do sada niko nije birao a Ivana je OBJASNILA kako se peva!
Foto: Printskrin

Oduševila

(VIDEO) ONA JE ODUVALA: Ovu pesmu do sada niko nije birao a Ivana je OBJASNILA kako se peva!

Stars -

Isidora Lazarević (14) iz Valjeva predstavila se na sceni "Pinkove zvezdice" pesmom koju do sada još niko nije pevao.

Naime, ona je izabrala pesmu "Bez nade" koju peva Slađana Milošević i tim izborom oduševila je članove stručnog žirija i dobila svih 5 glasova.

"Jako teška pesma i tvoj glas koji je čaroban! Te neke sitne greške koje su ti se potkradale nisu bile dovoljne da se umanji ocena jer takav glas i takva elegancija u pevanju, to je neponovljivo, zaista", rekla je Leontina Vukomanović.

"Ja sam ustao odmah jer sam ti prepoznao glas iz prošlog kruga. Znam da si imala problematično slovo i. Bilo je preglasno, prejako. Ali sad je sve bilo dobro. Kad se izabere prava pesma i kad ti legne. Ovo je tvoj teren i nadam se da ćeš i ubuduće birati pesme koje ti leže", rekao je Sale Tropiko.

"Ja se jako lomim u sebi. Pesma je odlična, baš lepu pesmu si izabrala. Ali mnogo mi teška ova pesma za tebe, počela je nekim preteškim stihovima. Mnogo mi je to teško za tvoje godine. Svaka čast da si se usudila da to pevaš, ali nekako mi je mnogo mračno i za ovaj šou i za tebe. Jako si lepo otpevala, ali samo sam bila zatečena testom", rekla je Goca Tržan.

"Ja sam se prva podigla jer ja jako volim ovu pesmu. Niko je nije pevao u ovom takmičenju. Slađana Milošević je naša legenda, a ti si ovo pevala potpuno na svoj način i nisi je imitirala. Hvala ti što si mi ulepšala veče", rekla je Jelena Tomašević koja je sve vreme pevušila uz Isidoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track