(VIDEO) ONA JE PRAVO ČUDO ZA NJIH: Lenka, šta ti jedeš? ODUVALA!
Foto: Printskrin

Probila led

(VIDEO) ONA JE PRAVO ČUDO ZA NJIH: Lenka, šta ti jedeš? ODUVALA!

Stars -

Lenka Stojčević iz Kragujevca je probila led u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice". Ova takmičarka otpevala je prvo "Tears" koju u originalu izvodi grupa "Clean Bandit".

Lenka je svojim maestralnim nastupom očarala članove žirija koji su joj već nakon prvog nastupa dali svih pet glasova.

Od članova žirija Lenka je dobila samo reči hvale nakon prvog nastupa, a zatim je uz podršku plesne grupe otpevala pesmu Jelene Tomašević "Ovo nije ljubav".

"Ne znam da li si slađa, ili slađe pevaš, to je nešto neverovatno. Kakav je to spoj u tako malom detetu. Pevaš tačno kao žilet. I moram da ti kažem da su ovu moju pesmu pevali do sad jednom ili dvaput, a sada mi se najviše svidelo", rekla je Jelena Tomašević.

"Zadrži tu svoju boju glasa, to je toliko specifično kod tebe. Prvi takt kad zapevaš, mi znamo da si ti. A tu prepoznatljivost je vrlo teško ostvariti. Po tome svi i gradimo karijere. Važno je kada čuješ pevača na radiju da znaš ko je, a to znaš na osnovu boje glasa. Mnogo si i slatka", rekla je Goca Tržan.

"Ja nemam reči, tehnika savršena, od tona do tona, svaki ukras kako treba! Nemam reči, šta jedeš ti", upitao je Sergej Ćetković Lenku.

Lenka Stojčević - Tears by PinkoveZvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track