(VIDEO) ONE SU BOMBE: Stiže konkurencija devojkama, Stanija i ekipa će zanemeti!
Foto: Printscreen

Pojačanje

(VIDEO) ONE SU BOMBE: Stiže konkurencija devojkama, Stanija i ekipa će zanemeti!

Stars -
Tamara će imati opasnu konkurenciju, poručuju nove farmerke

Članice grupe "Šmizle" Milica Ranković i Sanja Lazić su novo pojačanje na "Farmi". Devojke u rijalitiju su dobile novu komkurenciju, a nove farmerke tvrde da će napraviti haos među ženama. Milica i Sanja su istakle da vole da se oblače provokatino i uvek isto, baš kao da su sestre bliznakinje. Ove atraktivne devojke žele da budu novo osveženje na estradi, a ističu da im se na imanju niko ne dopada.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Mi smo skandalozne, a na imanju nema dobrih frajera. U lice ćemo im reći to, nemamo problem", kažu one. Šmizle dodaju da misle da će se najviše družiti sa Stanijom i Kristijanom jer su im oni najzanimljiviji likovi.

"Stanija nam je super je svi kao nešto je osuđuju, a nama je baš ok, a Kristijan je jedini muškarac. On je faca na ovoj "Farmi"", kažu Šmizle. One dodaju da devojke koje u štiklama šetaju u imaju nizak nivo samopouzdanja, čime su aludirale na Tamaru.

"Tamara će imati opasnu konkurenciju", kažu Milica i Sanja, koje su dodale da nemaju momke, kao i da ne planiraju ni sa kim da se muvaju.

Osim što lepo izgledaju, one se bave i pevanjem i imaju nameru da skrenu pažnju na sebe.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pogledajte kako igraju i pevaju "Šmizle":

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track