(VIDEO) OPA, LEPE VESTI: Dušica dobila rezultate testa za trudnoću
Foto: Printscreen

Da li je trudna ili ne

(VIDEO) OPA, LEPE VESTI: Dušica dobila rezultate testa za trudnoću

Stars -

Pevačica je konačno saznala da li će na svet doneti dete manekena Filipa Đukića, sa kojim je vodila ljubav na seoskom imanju u Lisoviću.

Dušica Grabović i Filip Đukić obeležili su prvu nedelju aktuelne sezone Farme, kada su imali seksualni odnos.

Odmah nakon toga, njihovi odnosi su se znatno narušili, pa pevačica i maneken više nisu u sjajnim odnosima. Međutim, sa ozbiljnim problemom susreli su se dva meseca nakon “kobne” noći.

(VIDEO) VELIKI PETAK U LISOVIĆU: Evo kako su farmeri proveli praznik

Naime, pevačica je primetila simptome koji ukazuju na to da je u blagoslovenom stanju, pa je rešila da otkloni svaku sumnju i sazna da li nosi Filipovo dete. Đukić joj je danas doneo test za trudnoću koji je poslala Zadruga, a Dušica se upravo testirala i saznala rezultate.

(VIDEO) CRNI POTPUNO POLUDEO: Nećete verovati šta su mu farmeri uradili!

Ako se može verovati testu, Grabovićeva, ipak, nije u drugom stanju, jer je test bio negativan. Pevačica je testiranje obavila u društvu Maje Milošević koja je priželjkivala prvu rijaliti bebu, međutim, Dušica to nije želela.

(VIDEO) FARMERKE POTEGLE NOŽ: Žešći sukob između Cece i Goge u kuhinji!

"Ma, beži bre, je l’ si ti normalna!? Mene čeka moj mužić da pravimo sutra bebu najnormalnije, a ne ovako. U svakom slučaju bih zadržala dete", objasnila je Grabovićeva, koja je presrećna jer su rezultati testa negativni. Ova informacija obradovala je i nesuđenog tatu Filipa Đukića, kome je pao kamen sa srca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track