(VIDEO) OVO JE PREVIŠE I ZA MALDIVE: Zmaj od Šipova priznao da je nožem ubo policajca!

Čoveka osuđenog na streljanje gledamo svako veče

(VIDEO) OVO JE PREVIŠE I ZA MALDIVE: Zmaj od Šipova priznao da je nožem ubo policajca!

Stars -
Bio sam suđen 1985. na smrt jer sam nasrnuo na milicionera nožem. Kazna je bila 20 godina, a za milicionera ode glava, priznao je Zmaj od Šipova

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, koji je iz rijalitija Parovi završio u Hotelju Maldiva, priznao je da je za vreme velike Jugoslavije bio osuđen na smrt. On se poverio Tanji da je nožem napao policajca i da je zbog toga bio osuđen na streljanje.

"Ja sam 1985. godine bio suđen na smrt jer sam nasrnuo na milicionera nožem. Jer je bila kazna 20 godina, a za milicionera ode glava. Kazna streljanjem. Ja sam bio na streljanju. Ubo sam ga nožem u leđa. Samo nemoj o ovome da pričaš", rekao je Zmaj od Šipova.

Podsetimo, Ilija je optužen zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Optužnica je stara pune tri godine, ali se Ilija Grahovac, zajedno bratom Rajkom, koga sud takođe traži, nije pojavljivao na zakazanim ročištima. Postupajući sudija bio je prinuđen da zatraži pomoć policije.U banjalučkom Okružnom tužilaštvo potvrđeno je da se Zmaj, uz prodaju oružja, tereti za teške telesne povrede, čak i za izazivanje opšte opasnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja