(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Anabela i Gagi Đogani ponovo ZAJEDNO!
Foto: Printskrin

pomirenje

(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Anabela i Gagi Đogani ponovo ZAJEDNO!

Stars -

Anabela Atijas i Gagi Đogani dugo su punili novinske stupce zbog razvoda, zatim skandala koji su pratili densera zbog nasilja u porodici i sukoba sa bratom Đoletom.

Međutim, sada je došao red na lepe vesti. Naime, oni će ponovo nastupati zajedno. Za njihovu ponovnu saradnju zaslužan je vlasnik jednog prestoničkog kluba koji im je uputio poziv za zajednički nastup, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

"Bilo je tu i tamo nekih pauza u druženju, ali to su naše privatne stvari. Ljudi kadadugo posluju zajedno i imaju brak za sebe dešava se da nekada nemaju zajedničkijezik, ali sve je sada došlo na svoje", kaže Anabela u emisiji Premijera.

"Mi smo uhodani iako nismo dugo nastupali, ne treba da se dogovaramo šta ćemo na bini da radimo, koje ćemo pesme da pevamo… To je toliko uigrano da nema potrebe da se spremamo." Anabela je otkrila i da njen muž Andrej obožava Gagija.

"Oni su u jako dobrim odnosima, on je jako inteligentan i dobar čovek", rekla jeAnabela, a Gagi je otkrio koliko se njegova bivša promenila:

"Lepa je i bila je lepa, ali je sada zrelija kao žena. Sjajna je, dobra i neiskvarena duša."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja