(VIDEO) PAROVI JECALI OD TUGE: Žena čija je ćerka u BUDNOJ KOMI došla u vilu da ZAMOLI za pomoć!
Foto: Printscreen

PRIČA KOJA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

(VIDEO) PAROVI JECALI OD TUGE: Žena čija je ćerka u BUDNOJ KOMI došla u vilu da ZAMOLI za pomoć!

Stars -

U vilu "Parova" ušla je na kratko Vesna Drašković iz Inđije čija je ćerka Danijela Kovačević u budnoj komi od 2009. godine, tačnije nekoliko dana nakon što se porodila, 14. oktobra 2009. godine, kako bi zatražila pomoć.

Nakon porođaja, njena ćerka Danijela je posle višednevne temperature dobila sepsu, a potom je došlo do prestanka rada srca. Lekari su uspeli da je povrate nakon polusatne reanimacije, ali je doživela vigilnu komu.

Vesna je u "Parove" došla znajući koliki broj ljudi gleda pomenuti rijaliti, u nadi da ćeuspeti da prikupi dovoljno novca za terapiju svoje ćerke. Međutim, ono čemu se verovatno ni ona sama nije nadala jeste reakcija učesnika, koje je ova priča više nego potresla.U jednom trenutku Dalila Mujić je upitala gošću da li je ikada imala podršku od muža njene ćerke, na šta joj je Vesna je odgovorila:

"Ja ne bih imala nikakvog prava da nekome, ko je po zakonu najbliži srodnik moje Marije, zabranim da je viđa. Marijin otac je neko ko je bio u našim životima godinu dana po dešavanju cele situacije. Nakon toga je otišao, samo je jednog dana nestao. On je do pre izvesnog vremena živeo u Inđiji gde i mi, ali ja ga nikada nisam srela. On sada ima dvoje dece – objasnila je Vesna, a potom je ispričala jednu anegdotu, koja je još više razbesnela ukućane.

!Prošle godine, dok sam bila u Nemačkoj, stigla mi je poruka sadržine: 'Pošalji mi žiro račun na koji mogu da pošaljem pare za Mariju.' Znala sam da je to Marijin otac i nisam odgovorila. Generalno, ja o njemu ne volim da pričam, on je ispričana priča. Nek je on živi i zdrav svojoj majci, kao što ja želim da moje dete bude meni, kao i svima na ovom svetu, naša deca su nam najbitnija", ispričala je Vesna u emisiji.

Vesna je rekla da terapije koje prima njena ćerka moraju da traju tri meseca, šest sati dnevno, i da to košta 65.000 evra. Danijeli možete pomoći slanjem poruke na broj telefona 1727, čime donirate 100 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track