(VIDEO) PINKOVA ZVEZDA RASPLAKALA DRAGANU MIRKOVIĆ: Evo zbog čega nije mogla da ZAUSTAVI SUZE
Foto: Printskrin

Emotivno

(VIDEO) PINKOVA ZVEZDA RASPLAKALA DRAGANU MIRKOVIĆ: Evo zbog čega nije mogla da ZAUSTAVI SUZE

Stars -

Magdalena Stojanović (15) iz Grocke, takmičarka "Pinkovih zvezda" predstavila se pesmama "Ciganka sam mala" i "Pametna i luda. Devojka je dobila pohvale na račun pevanja, a posebno pogođena bila je Dragana Mirković.

" Falilo je baš još malo da peva, ali nije to loše", rekao je Šaban, sa čim se složila i Dara, dodajući da joj je takmičarka simpatična.

"Ja sam srećna što sam se ja sad prva podigla. Izabrala si pesmu koja će zadovoljiti žiri i podići publiku. Svaka ti čast", rekla joj je Zorica. Dragana se raspalakala kada je Magdalena otpevala drugu pesmu "Pametna i luda", koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Draganu je ova pesma pogodila, sve vreme je pevala sa Magdalenom pa joj je na kraju i aplaudirala.

"Draganice, je l' to plač?" pitao ju je Milan Kalinić odmah.

"Pa što me prozivaš? Niko ne vidi i on sad. Toliko mi je slatka sa 15 godinica, a ovako otpeva ovu pesmu. Baš si me oduševila. Ne znam šta da ti kažem! I baš u tim takvim cipelicama i baš takva kakva jesi", rekla je Dragana, dok je Dara takmičarki zamerila zbog krajeva, ali joj i poželela sreću u daljem takmičenju.

Dok je Aleksandra pričala, rasplakala se i Zorica Brunclik, što je Dragana morala da istakne. Magdalena je druga takmičarka koja je večeras dobila svih pet stolica i prošla direktno u finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja