(VIDEO) PUCANO NA ANĐELU VEŠTICU ZBOG NJEGA: Ovo je BOSANAC zbog kog je STARLETA umalo stradala
Foto: Printskrin Instagram

Ljubavni trougao

(VIDEO) PUCANO NA ANĐELU VEŠTICU ZBOG NJEGA: Ovo je BOSANAC zbog kog je STARLETA umalo stradala

Stars -

Na bivšu takmičarku “Farme” i njenog partnera Admira Arnautovića pucala je njegova bivša žena.

Na bivšu farmerku je ispaljeno devet metaka, koji su je promašili, a na Admira tri i on je lakše povređen. Emina Arnautović, koja je navodno pucala na njih, privedena je i saslušana je u Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Bivša takmičarka “Farme” se ne odvaja od svog dečka , a na Instagramu je objavila kratak snimak s njim."Ceo moj", napisala je Anđela na ovoj društvenoj mreži.

9 METAKA ISPALJENO U BIVŠU FARMERKU: Ovo su detalji pokušaja ubistva ANĐELE VEŠTICE u Sarajevu

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Anđela je za Kurir ispričala da se nalazila u frizerskom salonu kad je Arnautovićeva otvorila vatru na njenog budućeg muža.

"Pokušala je da nam namesti drogu, ali ju je, na sreću, Admir video i izbacio iz salona. Dok ju je izbacivao napolje, izvadila je pištolj i počela da puca na njega. Bila sam na spratu i, kad sam čula pucnje, pokušala sam da dođem do Admira, ali zadržale su me radnice. Ta žena je ispalila devet metaka na nas, jedan je pogodio Admira u nogu, a mene nijedan", izjavila je Mitkovski za Kurir i dodala da su Admir i Emina razvedeni. Policija je bosanskim medijima potvrdila da je kod Arnautovićeve pronađen kilogram heroina.Pucala pred decomBosanski mediji su naveli da je u Arnautovića i Anđelu Mitkovski pucala njegova supruga Emina, koja je u došla u pratnji dva dečaka. Ona je ugledala Admira i Anđelu, uzela pištolj, izvela decu i pojurila muža.

"Stigla ga je u dvorištu Centra za obrazovanje i rehabilitaciju „Vladimir Nadzor“, gde su oboje preskočili ogradu. Žena je zapucala i ranila Admira u nogu. Emina je pokušala da uđe u frizerski salon u kome se nalazila starleta. Radnici su se zaključali, a Arnautovićeva je šutnula u staklo i razbila izlog", navodi se u medijima. Emina je bacila pištolj i ubrzo je uhapšena.

EK/EPK

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track