(VIDEO) RAT PEVAČICA, Dušica: Ja vodim ljubav! Saška: To što ti radiš zove se prostitucija!
Foto: Printskrin/Jutjub

Haos na imanju

(VIDEO) RAT PEVAČICA, Dušica: Ja vodim ljubav! Saška: To što ti radiš zove se prostitucija!

Stars -
Dušica i Saška su raspravaljale o tome ko je dvoličan, a potom su prešle na drugu temu koja se tiče seksa između Grabovićeve i Filipa.

Karanova smatra da je sramotno to što je Dušica imala odnose u rijalitiju, kao i da bi se ona ubila da je na njenom mestu. Takođe je navela da je tu taktiku koristila dok je učestvovala u "Parovima", a da sada na isti način planira da stigne do finala.

"Ja bi se ubila da sam se kresala u jednom rijalitiju, pa su videli milioni, i svi su videli i svi znaju za to, ja bi se ubila... da bi istu priču ponovila ovde, i nemoj meni Duška ništa da pričaš, prema tome ćuti", rekla je Saška.

"To je moja stvari, ja vodim ljubav, a ne rat", odgovorila joj je Dušica.

"Ti ne vodiš ljubav, ne možeš mi reći da za pet dana može biti ljubavi, to se zove drugačije, to se zove prostitucija, i tamo i ovamo, bukvalno. Nema mene šta da bude sram. Kad me već vučeš za jezik, da bi se ubila da si na mom mestu. Ja bih se ubila da sam na tvom mestu. Ja imam muža kući, a i da nemam to ne bih dozvolila sebi, to je nešto najogavnije. Ma samo ti radi, ja nemam problem sa tim!" odgovorila joj je pevačica. Dušica je paralelno pričala kako je ne dotiču Saškine reči kao i da ništa nije tačno.

Pogledajte kako je izgledao njihov sukob:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track