(VIDEO) SEĆATE GA SE IZ VELIKOG BRATA? Danas je u braku sa MUŠKARCEM i evo kako žive!
Foto: Printksin/Youtube

Znate mu i partnera

(VIDEO) SEĆATE GA SE IZ VELIKOG BRATA? Danas je u braku sa MUŠKARCEM i evo kako žive!

Stars -

Nekadašnji učesnik rijaliti šoua "Veliki Brat" Petar Perović danas živi u Londonu sa svojim suprugom, svetski poznatim plesačem Tristanom Templom.

Njih dvojica su zajedno posetili Srbiju 2012. godine zbog Tristanovog učešća u spotu naše pevačice Ane Nikolić za pesmu "Baksuze". Od tada nisu zajedno dolazili u našu zemlju, a da je to medijski propraćeno.

Inače, Petar i Tristan, a sudeći po njihovim zajedničkim fotografijama sa društvenih mreža, obožavaju da putuju, te su obišli mnoge atraktivne destinacije širom sveta.

Petar je jedan od najuspešnjih muških modela sa ovih prostora, radio je kampanje i revije za najzvučnija imena i brendove na svetkoj modnoj sceni, a i dalje se bavi manekenstvom. U centru pažnje domaćih medija bio je 2008. godine zbog učešća u srpskom "VIP Velikom Bratu", a potom se odselio u London.

Tamo je upoznao Tristana sa kojim je prvo stupio u emotivnu vezu, a onda su se 2011. godine venčali. Atraktivni maneken i njegov muž imaju u planu da se uskorijoj budućnosti ostvare i kao roditelji, jer su na poslovnom polju već ostvarnei i veoma uspešni.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track