(VIDEO) ŠOKANTNA KRISTIJANOVA ISPOVEST: Čekićem sam im mrvio kosti, soba je bila puna krvi

Brutalan i neumoljiv

(VIDEO) ŠOKANTNA KRISTIJANOVA ISPOVEST: Čekićem sam im mrvio kosti, soba je bila puna krvi

Stars -
Oni to jesu zaslužili, ali nije trebalo sebi da dozvolim da budem toliko surov i neumoljiv, da tako mučki na spavanju provalim u tuđ posed i uradim tako kriminalno delo, rekao je Golubović

Kristijan Golubović proveo je noć sa Stanijom Dobrojević u hotelu kao nagradu od produkcije jer je žestoki momak kao kum uspeo da otme mladu, pa je morao da prvu bračnu noć da provede sa starletom.

Dobrojeviću je najviše zanimalo koje je najsurovije delo koje je uradio, pa je Kristijan otvorio dušu i rekao da je morao da brani svoju čast i čast svoga oca.

"Pucao sam u nogu i otkinuo sam mu nogu kratežom. Pokušao da se izmirim, jer sam bio maloletnik, ali su oni i dalje, hteli su da mi se osvete. Vesko se obesio, a drugog je u Atinu ubio jedan naš poznanik zbog žene. Dve muve sudbinski, a da ja nisam morao da kaljam svoju dušu. U tim prostorijama je bilo nekoliko litara krvi. Nikada neću zaboravi krik tih nabeđenih mangupa dok sam im čekićem i bajonetom mrvio kosti. Oni to jesu zaslužili, ali nije trebalo sebi da dozvolim da budem toliko surov i neumoljiv, da tako mučki na spavanju provalim u tuđ posed i uradim tako kriminalno delo. To je najgore kriminalno delo koje sam uradio u životu. Sad ubio si ovde, onde. Niti se sećam, niti sam uradio. Ne volim da mi nabaciju ubistvo", ispričao je Kristijan.

"Sigurno si očekivala da je reč o pljački. Moj najveći dobitak je bilo 5 miliona maraka. Nisam mogao da ih nosim. Kada sam seo na motor, pao sam pa sam sigurno milion izgubio na ulici dok sam išao u svoje skrovište", ispričao je žestoki momak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track