(VIDEO) SVETLANA OTKRILA SOČNE DETALJE: Dušica ne nosi gaće kad su žurke
Foto: Printscreen

Vreme za istinu

(VIDEO) SVETLANA OTKRILA SOČNE DETALJE: Dušica ne nosi gaće kad su žurke

Stars -

Majka Jelene Golubović Ceca otkrilaje tajnu Dušice Grabović da ne nosu gaćice tokom žurki i da je pokušala da se ljubi sa Mikijem Mećavo,

Naime, Dušici je postavljeno pitanje "da li postoji muzičar koji dođe na žurku, a da mu se ti ne nabacuješ?, što ju je veoma iznenadilo.

"Ne postoji zato što su svaki put dolazili ljudi koje ja znam i s kojima sam radila. Sve su to kolege koje ja poznajem i s kojima se družim i kad ih vidim na ovim vratima, ja se zaista obradujem, jer kao da mi je došao neko moj. Taman posla da im se nabacujem, pipkam ih i diram, ja ih kao braću gledam. Poljubim se sa njima, kao braću ih zagrlim. Taman posla da im se ne nabacujem", objasnila je Dušica, ali je Ceca ustala i rekla šta je videla na jednoj od žurki.

"Ima tome verovatno i mesec dana. Dušica je bila na stolu, naravno uvek ima neku kratku haljini i raširila je ovako noge, a muzičari su se kladili da li ima gaćice ili nema. Pošto su konstatovali da nema, rekli su eto vidiš. A ona se to veče i Mikiju nabacivala, zavlačila je ruku u majicu i htela sa jezikom da se ljubi s njim", ispričala je Ceca, dok se pevačica sve vreme iščuđavala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track