(VIDEO) ZAMALO SVI NA INFUZIJU: Zadruga sprečila trovanje hranom!
Foto: Printskrin

Spasla ih

(VIDEO) ZAMALO SVI NA INFUZIJU: Zadruga sprečila trovanje hranom!

Stars -

Između farmera jutros se povela rasprava oko toga treba li da pojedu uginule šarane ili ne. Polovina je tvrdila da treba, jer nisu dugo mrtvi, dok je druga polovina bila protiv toga.

Zbog toga je Zadruga morala da reaguje, pa je na imanje stiglo pismo upozorenja.

"Dragi farmeri, riba koju ste juče dobili na pijaci više nije za jelo. Nemojte ni pomišljati da je spremate, jer postoji opasnost da se svi otrujete. Trebalo bi da znate da riba ne može toliko da stoji i da nakon toliko vremena nije više jestiva. Nažalost, ovu namirnicu niste iskoristili na vreme i sada insistiramo da je bacite, jer je zdravlje svih vas na prvom mestu", pisalo je u pismu.

Posle toga povela se rasprava na imanju, a mnogi su likovali zbog ovakve odluke Zadruge. Jelena Golubović je još jednom pokušala da objasni da riba može da se jede, ali joj je Saška Karan objasnila da ne treba da dovodi odluke Zadruge u pitanje.

Kad je ova rasprava završena, Nikola Lakić je ustao i rekao farmerima da nije u redu da mu se pretura po stvarima, pa im je zapretio da se neće lepo provesti ako nekog uhvati na delu ili ako se to ponovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja