(VIDEO) ZORICA PREBLEDELA: Andrijana oborila sve sa nogu! Kemišu oduzela dah pa joj i obećao pomoć!
Foto: Printscreen

Kakva bomba

(VIDEO) ZORICA PREBLEDELA: Andrijana oborila sve sa nogu! Kemišu oduzela dah pa joj i obećao pomoć!

Stars -

Andrijana Radonjić (21) iz Požege, predstavila se u Pinkovim zvezdama, a nakon njenog pojavljivanja na bini, mnogima su vilice pale!

Ona je izabrala Cecinu pesmu "Šta je to u tvojim venama" i Sekinu "Evo" sa novog albuma. Međutim, pored pevanja, svi su zapazili njen stajling, a Kemiš joj je ponudio i pomoć zbog čega je Zorici bilo neprijatno u prvim trenucima.

"Andrijana super izgleda, peva fenomenalno, Sekina nova pesma je fenomenalna. Uz malo pomoći, Andrijana može da bude Pinkova zvezda", ponudio je Kemiš pomoć Andrijani, a Zoricu je interesovalo koju vrstu pomoći on nudi atraktivnoj takmičarki.

"Treba joj dobra pesma. Da bi bila zvezda mora da ima dobru pesmu, a ne da peva Sekinu. Evo ja se preporučujem, prvi sam u redu", rekao je Kemiš.

Zorica se složila sa svojim suprugom i priznala da je takmičarka ''riba do bola''.

"Andrijana, tebi je lako jer ti već imaš obećani spot i pesmu, tako da si ti već sebi obezbedila, stvarno si kako ono ja kažem ''riba do bola''. Ti imaš glasa onoliko koliko treba, lepote više nego što treba i samo još taj detalj i Bog da budu na tvojoj strani i da ti se ispune data obećanja da ti se snime spot i pesma i ti si na konju", rekla je Zorica i dodala:

"Ovde je suknja završila posao. Kad je Andrijana izašla, svima je vilica pala dole."

Milan je sa kandidatkinjom napravio selfi na bini.

Oduševljenje Andrijanom nisu krili ni ostali članovi žirija.

"Andrijana, ja sam tebi rekla da ćeš biti zvezda i obećala sam ti pesmu. Potpisujem da će ona biti velika zvezda, ja ću se potruditi da joj nađem dobru pesmu. Ona izgleda savršeno, peva savršeno. Andrijana, što se mene tiče, ti si već zvezda", rekla je Dara.

"Kako izgleda majko. Brutalno, auuuu", rekla je Maja.

Pogledajte Andrijanin nastup:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track