VIŠE SE NE KRIJU: Nataša Bekvalac svuda ide sa novim dečkom
Foto: Printscreen

Promena

VIŠE SE NE KRIJU: Nataša Bekvalac svuda ide sa novim dečkom

Stars -

Pevačica i biznismen su u utorak uveče došli zajedno u jedan gradski restoran, iako su znali da će tamo biti foto-reporteri. Nata tako pokazala koliko je on njoj važan

Nataša Bekvalac počela je da na javne događaje dolazi s novim dečkom Lukom Lazukićem, s kojim je u vezi dva meseca!

Pevačica i biznismen su u utorak uveče došli su zajedno u jedan gradski restoran, iako su znali da će tamo biti foto-reporteri. Tako je Nataša i bez reči potvrdila pisanje Kurira da je, kad je reč o njenim osećanjima prema Luki, veoma ozbiljna i da to nije samo usputna veza.

- Nata s novim dečkom radi ono što ni s jednim pre njega nije: svuda idu zajedno! Setite se da je na letovanja u braku s Ljubom stalno išla bez njega, uvek sa sestrama i drugaricama, eventualno bi Hanu vodila sa sobom.

Sada sve slobodno vreme provodi s Lukom, prave zajedničke planove, i već su isplanirali i buduća putovanja. Čim su se vratili iz Grčke, dobili su poziv da dođu u taj restoran. Znali su da će mediji biti tamo, ali nijednog trenutka se nisu dvoumili - kaže za Kurir izvor blizak pevačici.

Ne odvajaju se... Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Ne odvajaju se... Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Natašu Bekvalac u restoran je došla oko 21 sat, a dovezao ju je Luka,. Strpljivo je sačekao dok je ona ispozirala novinarima, a zatim su seli za sto i poručili večeru. Pevačica nije želela da daje izjave u vezi s privatnim životom, ali odokativnom metodom možemo zaključiti da je veoma srećna pored Lazukića.

EKSKLUZIVNO! OVO JE NATIN NOVI DEČKO: Pogledajte koga je smuvala Nataša Bekvalac

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja