VLADA PROPEVAO U POLICIJI: Udario sam Ana Mariju, spreman sam da odgovaram!
Foto: Marina Lopičić

Njegova četvrta izjava

VLADA PROPEVAO U POLICIJI: Udario sam Ana Mariju, spreman sam da odgovaram!

Stars -
Nisam spavao celu noć, zvao sam drugara da bude sa mnom. Za sve se konsultujem sa advokatom i spreman sam da odgovaram za svoje postupke, rekao je voditelj

Voditelj Vladimir Stanojević je nakon prebijanja supruge Ana Marije Žujović, rekao da će odgovarati za svoje postupke i da stoji iza toga što je naveo u saopštenju javnosti.

Stanojević ni u jednom trenutku nije demantovao da modrice na ženinom licu i telu nisu nastale od njegovog udarca, a juče je u popodnevnim časovima saslušan u policijskoj stanici.

On je juče je kao građanin saslušan u beogradskoj policiji, gde se u oko 16 časova pojavio u pratnji advokata Nemanje Jolovića i ispričao sve što je izneo i u svom saopštenju medijima.

"Ujutru sam video njenu sliku sa masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika. Svako ko me poznaje zna dobro kakve sam naravi i da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim", izneo je Stanojević svoju verziju događaja.

Foto Instagram
Foto Instagram

Voditelj je rekao: "Samim tim što me je u javnosti optužila za nasilje, direktno je podstakla javnog tužioca da reaguje. Nisam spavao celu noć, zvao sam drugara da bude sa mnom. Za sve se konsultujem sa advokatom i spreman sam da odgovaram za svoje postupke", objasnio je Vlada, nakon čega je otišao na saslušanje kod nadležnih organa.

"Odazvao sam se pozivu policije. Dao sam izjavu u svojstvu građanina, i to je to. Izjava se odnosila na taj događaj, koji se odigrao u noći između ponedeljka i utorka. Izjava se ne razlikuje od one koju sam dao medijima. I tu se priča završava", kaže Stanojević.

Ana Marija imala je malo drugačiju priču: "Osim što sam prebijena, još treba i da me ponižava. Teška srca ću otići u policiju kako bih ga prijavila", kaže ona.

Zanimljivo je da je Vlada u toku 24 sata triput menjao svoju izjavu. Prvo je tvrdio kako je ona pala sa sprave, pa da je sve ovo kampanja protiv nasilja nad ženama, da bi juče totalno promenio priču.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track