Vlada Stanojević: Da se ne lažemo, spavao bih sa Darom Bubamarom!
Foto: Printskrin

Voditelju se dopada pevačica

Vlada Stanojević: Da se ne lažemo, spavao bih sa Darom Bubamarom!

Stars -
Voditelj je sedeo sa društvom u jednom restoranu i komentarisao izgled pevačica sa srpske estrade, a kada su stigli do Dare Bubamare, Vlada je glasno uzdahnuo i rekao da pevačici ništa ne fali i da je " baš dobra"

Izgleda da se ukus Vlade Stanojevića jako promenio od kako je raskinuo sa Ana Marijom Žujović. Voditelj je sedeo sa društvom u jednom restoranu i komentarisao izgled pevačica sa srpske estrade, a kada su stigli do Dare Bubamare, Vlada je glasno uzdahnuo i rekao da pevačici ništa ne fali i da je " baš dobra".

"Sviđa mi se što je Dara punija i jača. Hajde da se ne lažemo, naravno da bih spavao s njom. Sviđa mi se taj njen višak, ja volim kad je žena jača. Bez razmišljanja bih je kre*nuo. Ima dobre grudi, zadnjicu, nije mršava i stvarno mi je super", rekao je Vlada.

Kada je su njegove reči stigle do Dare, pevačica se slatko nasmejala.

"Ako je to rekao, drago mi je. Bolje da kaže da sam seksi, nego da nisam. Drago mi je kada me mladi momci hvale, šta sad, pa čovek je rekao da se pali na mene, nije me tukao, nema tu ništa loše. Volim sve što vole i mladi", rekla je pevačica.

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track