VOAJER: Lepu Lukić pali da gleda tuđi seks
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Era Ojdanić otkrio koji je Lukićkin fetiš

VOAJER: Lepu Lukić pali da gleda tuđi seks

Stars -

Za vreme onih velikih turneja koje smo imali u staroj Jugoslaviji špijunirala je kolege po sobama, kad nije mogla da ih vidi, slušala je šta rade unutra, tvrdi pevač

Era Ojdanić tvrdi da je njegova koleginica Lepa Lukić dugogodišnji voajer. On otkriva da je pevačicu oduvek ložilo da gleda tuđi seks, pa je i njega molila da joj dopusti da vidi kakav je u akciji s devojkama.- Lepa Lukić obožava da gleda druge dok imaju seks. Uživa u tome. To je pali. Za vreme onih velikih turneja koje smo imali u staroj Jugoslaviji špijunirala je kolege po sobama, kad nije mogla da ih vidi, slušala je šta rade unutra. Molila je mene i Boru Drljaču da je pustimo da nas gleda kad smo imali trojku s jednom devojkom iz Zagreba, a zauzvrat je nudila da nas služi. To joj ipak nismo dozvolili - priseća se Era kroz smeh i dodaje:- To da Lepa voli da voajeriše znamo svi na estradi. Ja znam i ko joj je od kolega dozvolio da ga gleda, ali to neću reći. Ne bi bilo fer - kaže Era i opet ističe da su on i Drljača pokrenuli trend trojki na estradi.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Lepom, ali nam je rečeno da je u Kanadi i da se vraća u Srbiju tek 14. jula, kad ćemo moći da čujemo i njen odgovor na Erine tvrdnje.Inače, Lepa o svom fetišu nikada nije javno govorila, ali je narodu pokazala svoje veštine u krevetu kad je u rijalitiju „Parovi“ pred kamerama i većinom učesnika simulirala seks. Zbog toga su je mnogi osudili ističući da takvo ponašanje ne priliči jednoj pevačkoj legendi koja je dobila nacionalnu penziju. Iako je tada pokazala kako ona to radi, kritikovala je koleginice koje na bini igraju kao da baš tada imaju seks.- Kada bih to uradila, doživela bih orgazam. Šta se koprcaju na bini, zna se gde se ima seks - duhovito je objasnila pevačica.

Lepa LukićERA U GAĆAMA IMA ĆEVAPČIĆEra i Lepa zajedno su učestvovali u „Velikom bratu“, gde su zaratili toliko da umalo nisu završili na sudu. Pevačica je tada otkrila da Ojdanić ima mali polni organ, što je njega naljutilo.- Trebalo je da tužim Lepu Lukić što je moj polni organ nazvala „ćevapčićem“ - rekao je Era nakon što se rijaliti završio.- On je ispao kreten i nečovek. Čak je rekao da imam ginekoloških problema, ma nalupetao se samo tako - rekla je Lepa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track