VODITELJ SKINUO BURMU: Vlada i Ana Marija mesec dana od venčanja ne žive zajedno
Foto: Dragan Kadić

NE PRIZNAJU BRAK U VEGASU

VODITELJ SKINUO BURMU: Vlada i Ana Marija mesec dana od venčanja ne žive zajedno

Stars -
To je brak koji važi samo u Las Vegasu. Jedino da se tamo preselimo. Prava svadba je u septembru, tako da smo nas dvoje u stvari još u vezi, rekla je Ana Marija

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović pre manje od mesec dana venčali su se u Las Vegasu, ali i dalje se ne ponašaju kao bračni par.

Njih dvoje još uvek žive u različitim stanovima, a Vlada je skinuo i burmu.

"To je brak koji važi samo u Las Vegasu. Jedino da se tamo preselimo. Prava svadba je u septembru, tako da smo nas dvoje u stvari još u vezi i malo smo kod mene u stanu, a malo kod Vlade, kako nam više odgovara", objašnjava ovu situaciju Ana Marija.

Dok Ani na ruci sija burma iz Vegasa, kod Vlade to ne postoji, a evo kako on komentariše tu situaciju: "Te burme koje su nam dali u Vegasu lošeg su kvaliteta. Moja je već požutela. Istina je i da nemam naviku jer u životu nisam nosio prstenje smeta mi. Ali dobro, ako Ana već nosi svoju burmu, kupiću ja drugu".

foto: Instagram
foto: Instagram

Na to se nadovezala i Ana koja kaže da ne mora da kupuje drugu burmu do septembra, kada će napraviti venčanje u Srbiji. A na opasku da je Vlada skinuo burmu zbog devojaka, ana bez ikakvog razmišljanja kaže: "Burma je samo još veći mamac za njih, ali ja s njim nikad nisam imala problem. Sve koje mu pričaju o meni", rekla je Ana a Vlada je potvrdio njenu priču.

"Da li verujete? Prilazi mi devojka mrtva pijana i kaže:Samo da ti kažem da ti je žena prelepa. Nemoj slučajno da si je prevario", kroz smeh je objasnio voditelj.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track