VODITELJKA DNK ŠOKIRALA Slikala se u PUŠNICI, fanovi je BRUTALNO izvređali, a evo šta je ona uradila
Foto: Vod Printscreen/Instagram

Uživa u hrani

VODITELJKA DNK ŠOKIRALA Slikala se u PUŠNICI, fanovi je BRUTALNO izvređali, a evo šta je ona uradila

Stars -

Voditeljka DNK Nataša Aksentijević izaziva simpatije gledalaca zbog svog neposrednog ponašanja u emisiji i duhovitih opaski, po kojima je poznata.

Ipak, čini se da ovog puta njen smisao za humor nije naišao na odobravanje publike. Ona je, naime, pronašla veoma čudno mesto da uslika selfi, koje verovatno nikom drugom ne bi palo na pamet.

Nataša je uletela u pušnicu i pozirala između dimljenih kobasica i butkica, a izraz na njenom licu govorio je da je „kao svoj na svome”.

Nataša inače kači veoma originalne fotografije na Instagram, ali je ovo definitivno nadmašilo sve prethodne.Teško da je ijedna poznata osoba uletela u sušaru mesa da slika selfi, a Nataša je sve to podelila sa svojom publikom.

"Suvo, opasno dobro. Ništa šejkovi, ništa presno povrće", napisala je Nataša.Ubrzo su počeli da se nižu komentari. Dok je neke nasmejala, pojedini su je podržali u izboru hrane. Ipak, većina je osudila ovaj njen potez.

(FOTO) NJEGA NIKAD NISTE VIDELI: Ovo je suprug Nataše DNK i imaju divnu ćerku!

Voditeljka je nedugo potom obrisala spornu fotografiju sa mreže, ali su ostale neke ranije koje svedoče da ona redovno uživa u kobasicama, šunkama, slanini...

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Alo/EPK

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Gde su i šta rade zaboravljene rijaliti zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track