VODITELJKA RTS KOJA JE PRETRPELA NASILJE RASPLAKALA STATUSOM Nisam spremna za zagrljaje i oproštaje
Foto: Printscreen/Instagram

Pozdravila se od kolega

VODITELJKA RTS KOJA JE PRETRPELA NASILJE RASPLAKALA STATUSOM Nisam spremna za zagrljaje i oproštaje

Stars -

Irina Đorđić, voditeljka Javnog servisa, koja je javno progovorila da je žrtva zlostavljanja, objavila je emotivan status na društvenim mrežama koji je raznežio mnoge.

Naine, voditeljka je odlučila da neko vreme napusti posao voditeljke na RTS i objasnila je sve u svom statusu.

"Irina jel si spremna? - Uvek, spremna sam i kad nisam spremna. Ali večeras nisam. Ulazim u studio #KulturniDnevnik poslednji put i za to nisam spremna. Za zagrljaje, poglede, oproštaje, osmehe, pozdrave. Za "sve najbolje" i "dođi da nas vidiš nekada". Normalno je da uzimamo zdravo za gotovo posao, svakodnevno okruženje, divne i manje divne ljude. Probleme i brzo rešavanje istih kada radite sa profesionalcima sa kakvim imam sreće da radim ja. I uvek bez suvišnih emocija. Zato su me iznenadili pogledi u kojima vidim da ću im nedostajati, a to za moje srce danas nije dobro. I najbolje je", napisala je na Fejsbuku voditeljka.

VODITELJKA RTS ŽRTVA NASILJA: Zlostavljao me, ucenjivao i preuzimao kontrolu nad mojim životom

Podsetimo, Irina je na svom blogu napisala potresnu ispovest o psihičkom maltretiranju

"Moja priča nije priča o fizičkom nasilju. Nisam živela zarobljena u klopci psihičkog zlostavljanja, ali jesam u začaranom krugu emotivne vrteške koja se stručno zove psihoza. To je stanje kroz koje su prošle sve žene, žrtve partnerskog ili porodičnog nasilja. I stanje u kojem mnoge žive, znajući da nisu srećne, ali ne znajući šta je uzrok tome", napisala je tada voditeljka i odlučila da postakne ostale žene da prestanu da trpe nasilje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track