VRATIO SE POROKU: Sinan Sakić pijan ko letva!
Foto: Damir Dervišagić

Olešio se na promociji Dženana Lončarevića

VRATIO SE POROKU: Sinan Sakić pijan ko letva!

Stars -
Sakić se sve vreme cerekao i hvatao za glavu, a kad je krenuo kući, morao je da se pridržava za prijatelja da ne bi pao

Sinan Sakić, po svemu sudeći, ne može da se odrekne alkohola. Posle teškog perioda kad se borio sa zavisnošću, pevač je nastavio da konzumira alkohol, koji je mogao da ga košta života.

Dok je Dženan  pevao, Sinan je natezao vino
Dok je Dženan pevao, Sinan je natezao vino

Paparaco Kurira uslikao je Sakića u sredu uveče na promociji novog albuma Dženana Lončarevića kako cirka sve što mu je palo pod ruku. Pio je kao da mu je, što bi se reklo, poslednje. Toliko se olešio da se sve vreme cerekao. Sva sreća pa je s njim bio prijatelj, za kog se pevač pridržavao kad je krenuo kući.

Iako su ga prošle godine mnogi otpisali zbog ovog poroka, on je smogao snage da iz svega izađe kao pobednik. Tvrdio je da se ni u ludilu ne bi vratio u pakao alkoholizma, ali je pogazio svoju reč.- Čovek nekad samom sebi želi zlo. Iako mi je bog dao sve u životu, đavo mi ne da mira. Nisam shvatao da sam sebi neprijatelj, nisam video da sebi činim strašno zlo. Decenijama sam sebe trovao alkoholom, nesvestan da čovek ne treba da baca i uništava ono što mu je bog dao - rekao je Sinan.

Pipkala ga i ljubilaGOCA NAVALILA NA MUŽA!Goca Tržan i Raša Novaković ludo su se proveli na Dženanovoj promociji. Njegove pesme raznežile su supružnike, pa su celo veče razmenjivali nežnosti. Temperamentna pevačica pred svima je pokazala koliko voli muža, pa ga je non-stop cmakala i grlila. Novakoviću je to prijalo i nije se bunio što su sve oči bile uprte u njih. Nema sumnje da su i nakon promocije nastavili da se vole istim intenzitetom, ali u svom krevetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja