ZA NAJLUĐU NOĆ: Čola prazni jezero na Zlatiboru
Foto: Nebojsa Babic

Očekuju mnogo gostiju

ZA NAJLUĐU NOĆ: Čola prazni jezero na Zlatiboru

Stars -
Nema sumnje da će Kraljev trg biti mali da primi sve goste, pa ćemo, da bi dobili na prostoru, isprazniti jezero u centru turističkog naselja, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor

U novogodišnjoj noći na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupiće Zdravko Čolić koji će, prema proceni organizatora, privući oko 50.000 posetilaca na ovu najposećeniju srpsku planinu, izjavio je danas direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Đurić.Prema njegovim rečima, pripreme za Čolin koncert su već počele.

"Zbog velikog broja gostiju koje očekujemo u novogodišnjoj noći, rešili smo da ispraznimo i popločamo jezero u centru Zlatibora", rekao je Đurić.

Organizatori novogodišnjeg koncerta su opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor. Đurić ističe da je do sada za novogodišnje praznike rezervisano 80 odsto kapaciteta u zlatiborskim hotelima i 70 odsto smeštajnih kapaciteta u privatnom smeštaju.

"Posle objavljivanja da Zdravko Čolić peva na Zlatiboru očekujem da će svi kapaciteti biti popunjeni", kaže Đurić.Za novogodišnje praznike 2. januara na Kraljevom trgu održaće koncert i Željko Šašić i Luna bend.

Foto: PR
Foto: PR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track