ZAPALA MU ZA OKO: Sergej Trifunović juri ćerku Lee Kiš!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Glumac bacio oko na mladu rediteljku

ZAPALA MU ZA OKO: Sergej Trifunović juri ćerku Lee Kiš!

Stars -

Glumac Sergej Trifunović (43) već nekoliko meseci navodno bezuspešno pokušava da priđe Sari Jokić (21), ćerki Pinkove voditeljke Lee Kiš.

Kako Kurir saznaje, Sergej je Sari konstantno slao poruke na Instagramu, ali ga je prelepa plavuša ozbiljno iskulirala!

Sara Mia Jokić je rediteljka, već je snimila dva filma, a mnogi su se čudili zašto se ne bavi glumom ili modelingom jer odlično izgleda! Njen atraktivni izgled mnogima je zapao za oko, pa i poznatom ljubitelju žena Sergeju Trifunoviću.Ona je najlepša- Sergej joj je neprestano pisao poruke, govorio joj je da je prelepa, konstantno joj je delio komplimente. Sara mu je vrlo pažljivo odgovarala, bez ikakvih dvosmislenih rečenica. Ona inače ne voli da se dopisuje, pa makar taj neko bio i Sergej Trifunović! Međutim, on je bio baš uporan, izjavljivao joj je ljubav, lajkovao svaku sliku koju objavi na Instagramu, ostavljao je komentare kako je najlepša. Ma slao joj je svakakve poruke - ispričala je za Kurir Sarina dobra prijateljica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.

Da su naša saznanja tačna, potvrdila je i Sara Jokić, koja je bila začuđena kada je čula zbog čega je zovemo. Na naše pitanje da li je tačno da joj Sergej šalje poruke, odgovorila je potvrdno, a onda se našalila s celom tom situacijom.Neka uloga?- Da. Svi glumci uglavnom jure reditelje, možda očekuje neku ulogu (smeh). Ja sam reditelj i završavam upravo svoj treći film - odgovorila je ćerka Lee Kiš u poruci.Ovim povodom smo pokušali da dobijemo komentar i od Sergeja, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Nema InstagramUGASILA PROFIL ZBOG UDVARAČAAtraktivna Sara Jokić bila je prinuđena da ugasi svoj profil na društvenoj mreži Instagram zbog brojnih nasrtljivih muškaraca koji su joj izjavljivali ljubav, što u komentarima ispod fotografija, što u porukama.- Sara je dugo razmišljala šta da radi, nije želela da zatvori Instagram, ali jednostavno samo je na taj način mogla da zaustavi nasrtljive udvarače. Izbrisala je sve fotografije i zatvorila nalog. Rekla mi je da ponovo diše otkad je to uradila - kaže njena drugarica.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track