ZBOG NJEGA JE CELA SRBIJA PLAKALA: Evo šta kaže glumac VOJNE AKADEMIJE o sceni u kojoj UMIRE!
Foto: Instagram Printscreen

Radosav Risović Ris

ZBOG NJEGA JE CELA SRBIJA PLAKALA: Evo šta kaže glumac VOJNE AKADEMIJE o sceni u kojoj UMIRE!

Stars -

Epizoda "Vojne akademije" u kojoj gine Radosav Risović Ris izazvala je burne reakcije, a tragičan kraj jednog od omiljenih likova bio je više nego emotivan.

Evo šta nam je na tu temu rekao glumac Radovan Vujović, od kojeg su se gledaoci sinoć oprostili.Popularnog Risa utelovio je glumac Radovan Vujović, bio je jedan od miljenika u seriji “Vojna akademija”, pa stoga i nije čudno da je njegova pogibija istinski potresla celu Srbiju.

Ipak, ovakav kraj definitivno nije bio ono što su gledaoci očekivali.

foto Printscreen
foto Printscreen

"Očekivali smo reakcije, naravno, jer je šokantan sled događaja u seriji. Niko nije očekivao da će se to dogoditi. Znali smo da će biti veliko iznenađenje, ali, iskreno, nisam očekivao da će biti baš ovoliko burno propraćeno".

Radovan kaže da ga nije pogodilo kada je saznao da je kraj za Risa i “Vojnu akademiju”?

foto Printscreen
foto Printscreen

"Ja sam glumac profesionalac, sve je to deo našeg posla. Glumim u predstavama u kojima umirem svaki dan, tako da mi to nije strano. Svakako je uvek uzbudljivije kada se nešto dešava, kako za glumca, tako i za projekat, nego kada stoji u mestu".

On je otkrio kako se osećao dok je glumio scenu koja je sve rasplakala?

"Osećao sam se… (pauza) pa, zanimljivo. To je bio veliki izazov za mene kao glumca. Drago mi je što su ljudi tako reagovali. Bilo da su u pitanju šaljivi ili tužni komentari, sve je to reakcija", zaključio je Radovan.

foto Printscreen
foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track