ZBOG TOGA NE MOŽE DA OBUČE VENČANICU: Ana Nikolić otkrila koliko SADA ima KILOGRAMA!
Foto: Zorana Jevtić

DOBAR APETIT

ZBOG TOGA NE MOŽE DA OBUČE VENČANICU: Ana Nikolić otkrila koliko SADA ima KILOGRAMA!

Stars -

Otkad su se letos tajno venčali u voždovačkoj opštini, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su svojoj porodici i prijateljima obećali ludu žurku, a pevačica je sada otkrila i kada definitivno planiraju da organizuju svadbeno veselje.

"Sada stvarno nisam u situaciji da nosim venčanicu, niti sebe zamišljam sa 100 kilograma u venčanici, ali možda kasnije kada se rodi beba i sve bude u redu. Možda napravimo krštenje i venčanje odjednom, što da ne. Meni su generalno svadbe malo kliše i svi to rade, ali možda bih i volela da obučem tu venčanicu, ali mi je generalno to crkveno venčanje negde mnogo važno. Mogu samo da kažem da mi nismo nimalo skromni kada su takva slavlja u pitanju i da će to biti jedna velika, mrsna, pravoslavna svadba", kaže Ana kroz osmeh.

Pevačica kaže da trudnoću odlično podnosi, ali i da joj je pomalo krivo što nema mučnine jer joj se apetit naglo povećao, pa je dodala i nekoliko kilograma.

"Osećam se sjajno kao trudnica, nemam mučnine zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga. Jedino što osećam jeste da imam malo manje energije i da mi se malo više spava, ali, da kucnem u drvo, kao buduća mama osećam se, za poželeti".

foto Nebojša Mandić
foto Nebojša Mandić

(pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track