MADAM ŽELJKA SPREMNA ZA FARMU: Otkriću ko je sve plaćao seks sa Stanijom
Foto: Facebook Ps, Stanija Dobrojević, Damir Dervišagić

Neće je biti dobro kad je vidi

MADAM ŽELJKA SPREMNA ZA FARMU: Otkriću ko je sve plaćao seks sa Stanijom

Stars -
Željka Rolović, koja je bila uhapšena zbog sumnje da organizuje prostituciju, pregovara s produkcijom TV Pink o ulasku na Farmu, gde će, kako kaže, obelodaniti sve starletine mračne tajne

Željka Rolović, koja je krajem leta uhapšena zbog sumnje da je glavni organizator elitne prostitucije na Crnogorskom primorju, spremna je da raskrinka Staniju Dobrojević i otkrije imena muškaraca s kojima je starleta bila za novac.Rolovićevu je isprovociralo to što je Dobrojevićeva često proziva na Farmi, pa je rešila da se obračuna s njom.Interesantan predlog- Obelodaniću sve što znam o Staniji. Spremna sam da otkrijem imena svih muškaraca s kojima je bila za novac - izrevoltirano kaže Željka, za koju postoji mogućnost da uđe na Farmu i pred kamerama se obračuna s Dobrojevićevom.

Kurir pisao o Željkinom hapšenju... 22. avgust 2015.
Kurir pisao o Željkinom hapšenju... 22. avgust 2015.

Kako saznajemo, produkcija televizije Pink želi da se Rolovićeva, koju zovu crnogorska madam, pridruži farmerima i tamo kaže sve što ima o starleti iz Rume. Njoj je taj predlog interesantan, ali još nije sigurna da li će se preseliti na imanje u Lisoviću.Dugačak spisak- Ne treba meni ni Farma niti ijedan drugi rijaliti da bih pokazala ko je Stanija Dobrojević. Ali kad bih ušla, u lice bih joj rekla sve što imam. Samo, trebalo bi da Farma traje šest meseci da iznesem sve gadosti i prljavštine koje znam o njoj i da naređam s kim je sve bila i šta je dobijala za to. Toliko toga ima. Stanija je devojka od 30 godina koja nema ni kučeta ni mačeta. Neka brine o svom životu i ostavi Željku Rolović, ostvarenu majku i ženu, na miru. Ako krenem da pričam, neće smeti od sramote iz Farme da izađe - ističe Rolovićeva za Kurir.Inače, ako Željka uđe u rijaliti, Staniji će se „zatresti gaće“, dok će se njenom dolasku sigurno obradovati Tamara Đurić. Naime, njih dve se poznaju odranije, o čemu svedoče njihove zajedničke fotografije.

Negirala da je makroPLATILA SLOBODU 4.000 EVRAŽeljka Rolović je krajem avgusta uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“ zbog sumnje da je organizovala lanac prostitucije na Crnogorskom primorju. Nakon nekoliko dana provedenih u pritvoru uz kauciju od 4.000 evra puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja negirala je sve tačke optužnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track