ŽELJKO ŠAŠIĆ BACIO OKO NA SEKSI SANDRU: Dobra je kad se raskopča!
Foto: Printskrin

Muvao je u emisiji

ŽELJKO ŠAŠIĆ BACIO OKO NA SEKSI SANDRU: Dobra je kad se raskopča!

Stars -

Željko Šašić, koji je u sredu gostovao u jednoj emisiji otkrio je mnogo toga o svom odnosu sa ćerkom Sofijom, bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i Acom Lukasom, ali je pokazao i veliko interesovanje za drugu gošću.

Naime, bivša farmerka Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, dobila je od voditeljke Rade Radenović izazov da toči gorivo na jednoj pumpi, a pevač nije skrivao da mu se dopada kako ona izgleda.

"Dobra je ovako kad je raskopčana, verovatno bi se više točilo gorivo. Kad vidiš nešto tako lepo, draže ti je da dođeš na pumpu", prokomentarisao je Željko u emisiji "Rada sam".

Posle toga je nekoliko puta pokušao da se obrati Sandri pitavši je da li je oprala šajbnu automobila u koji je točila gorivo, ali ona nije reagovala.

Tek kada je ona krenula da im se pridruži u studiju Šašić je priznao da ne zna ko je Sandra i pitao Radu da li joj je to koleginica.

"Ne, to je tvoja koleginica, estradna umetnica", rekla je Rada, što je Željka veoma iznenadilo.

Podsetimo, pevač već neko vreme uživa u ljubavi sa svojom 17 godina mlađom devojkom i nekadašnjom plejboj zečicom, Katarinom Lazić.

ŽELJKO ŠAŠIĆ O VEZI SA 17 GODINAMA MLAĐOM PLEJBOJ ZEČICOM: Radimo na bebi!

(Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja