Prikaži najnovije vesti
Goca Tržan, Željko Bebek, foto Luka Šarac
Flert pred ženom

ŽELJKO STARTOVAO GOCU TRŽAN: Toliko sam propala da me muva Bebek!

Stars 4

Hit Željko na proslavi šapnuo Tržanki da bi bilo bolje da su sami na mirnijem mestu, zbog čega se ona požalila suprugu Raši

Željko Bebek (71) muvao je Gocu Tržan (42), i to pred očima supruge Ružice.

Nevaljao... Željko sa ženom Ružicom Nevaljao... Željko sa ženom Ružicom
Oni su nedavno sedeli za istim stolom na jednoj proslavi u Sarajevu. Pevač je iskoristio to što je Tržanka bila bez muža Raše, pa je počeo da je muva.
- Bebek je šapnuo Tržanki na uvo kako bi sve bilo lepše da su njih dvoje sami na nekom drugom, mirnijem mestu. Goca ga je prvo čudno pogledala, a onda je počela da se smeje. Nije znala da li se Željko šalio ili je mislio ozbiljno. Kad joj je namignuo i pomilovao je po kosi, shvatila je da je reč o šali - kaže izvor s lica mesta.
Opčinila ga... Goca i Bebek na proslavi u Sarajevu Opčinila ga... Goca i Bebek na proslavi u Sarajevu
Pevačica je odmah uzela telefon u ruke i poslala Raši poruku. Ispričala mu je šta joj se dogodilo, a onda ga je pitala da li je toliko propala pa je Bebek startuje.

Pozvali smo Gocu za komentar.
- Stvarno je bilo izuzetno dobro veče i ludo društvo. Bebek se šalio sa mnom. Poslala sam Raši poruku da on sedi pored mene i da sam zabrinuta za sebe, s obzirom na to da sam bila najmlađa u tom društvu. Raša se nasmejao i odgovorio mi: „Boli te uvo, Bebek je ultra mega faca“ - izjavila je pevačica za Kurir.

Marija Dejanović

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir