ŽIKA ŠARENICA U 2017. ULAZI NOVIM LAPSUSOM: Evo kako je voditelj sad BRILJIRAO! Niko da ga ispravi
Foto: Printscreen/FB

Hit

ŽIKA ŠARENICA U 2017. ULAZI NOVIM LAPSUSOM: Evo kako je voditelj sad BRILJIRAO! Niko da ga ispravi

Stars -

Voditelj Živorad Žika Nikolić na snimanju novogodišnje emisije "Žikina šarenica" ponovo je briljirao i pokazao da je zaslužio nadimak "kralj lapsusa".

Ako se po jutru dan poznaje, on će i u 2017. godini biti glavna zvezda smešnih video-klipova na "Jutjubu". Dok Žika ima problema sa terminologijom, političar Milan Krkobabić je zabrinut za ljubav.

(VIDEO) NEVIĐENI BLAM U ŠARENICI: Žika pokušao da pomogne gledaocu, a sad svi pričaju o njemu!

Naime, voditelj je u jednom trenutku pitao misicu Anđeliju Rogić pitanje u vezi sa Trafalgar skverom.- Koliko se konfeta ispali u novogodišnjoj noći na Trafalgar skveru u Njujorku?!

Ovaj lapsus nije primetila ni srpska lepotica, pa je odgovorila.- Na tone, sigurno - rekla je Anđelija, ne shvatajući da se radi o trgu u Londonu.

Za razliku od njih dvoje, u publici se prolomio glasan smeh onih koji su shvatili o čemu se radi. Upravo su smeh, radost i dobra zabava obeležili ovo snimanje. A čitavu priču je začinio Krkobabić, koji je sve vreme čitao knjigu "Da li će ljubav preživeti 21. vek". Iako je oženjen i ima dvoje dece, izgleda da ministru bez portfelja ljubav ne ide kao po loju u 64. godini života. Zato se latio literature, koju je pomno čitao.

Istovremeno, Žika je spremio iznenađenje za klarinetistu Bokija Miloševića, koji će 31. decembra napuniti 86 godina.

Žika Šarenica opet ispao seljak! Ovakva vrsta diskriminacije nedopustiva!

Blic/D. Panajotović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track