ŽIKA VEĆ ZABORAVIO DAJANU: Evo dokaza da je ljubav gotova!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Producent i bez reči potvrdio pisanje Kurira

ŽIKA VEĆ ZABORAVIO DAJANU: Evo dokaza da je ljubav gotova!

Stars -

Nekoliko dana pošto je Kurir objavio priču da se razvodi od Dajane, Žika Jakšić je svojim gestom, skidanjem burme, to nedvosmisleno potvrdio.

Ne baš divan dan Jakšić je bez venčanog prstena bio u nedelju, u poslednjoj epizodi šoua „Nikad nije kasno“, koja je snimana sedam dana ranije, na njegov rođendanProducent „Granda“ Žika Jakšić (53) više ne nosi venčanu burmu na desnoj ruci.Ovo je još jedna potvrda ekskluzivne priče Kurira o razvodu Jakšića, koga je supruga Dajana (28) napustila pre nekoliko nedelja i sa sinom otišla kod roditelja.Žiku smo bez burme videli u nedelju, u poslednjoj epizodi šoua „Nikad nije kasno“, čiji je Jakšić autor i producent. Ta epizoda snimana je pošle nedelje, tačnije u ponedeljak 6. februara, što znači da je Žika već tada skinuo prsten s desne ruke. Tog dana mu je bio i rođendan.- Dajana i Žika više ne žive zajedno, a da u njihovom odnosu nije sve kao ranije, bilo je jasno kad je Jakšić slavio 53. rođendan. Cele noći je nazdravljao sa svojim saradnicima, a njegova žena i sin se nisu pojavili. To je svima bilo čudno - rekao je izvor Kurira blizak „Grand produkciji“.Mada su za Žiku ti dani bili veoma turbulentni u privatnom životu, on se pokazao kao pravi profesionalac, pa je pred kamerama delovao srećno, kao i obično. Čak je tokom emisije „pao u trans“ zbog glasa jedne takmičarke, legao na pod i rekao: „Padam mrtav“, a gosti su ga hladili i komentarisali: „Žika je umro“. Nakon toga je ustao i prišao takmičarki da bi joj poljubio ruku i čestitao.

TO MOŽE SAMO KURIR!

DANAS POKLON SVAKOM ČITAOCU: Blagoslov za kuću

Kurir vam poklanja poster blagoslov za kuću s ikonom Bogorodice Trojeručice

Danas, u susret Sretenju Gospodnjem, Kurir vam poklanja blagoslov Svetog vladike Nikolaja Velimirovića. Reč je o čuvenom blagoslovu Svetog vladike Nikolaja Ohridskog i Žičkog, koji bi svaki vernik trebalo da drži na vidnom mestu u kući.

Ovaj blagoslov je misao sveca i nema potrebe da se osveštava.

“U svom životnom podvigu Sveti Nikolaj je pre svega pastir poverenog mu stada Hristovog u srpskom narodu, a zatim mislilac.

Jedan je od najvećih sinova i arhipastira koje je ikada pomesna srpska crkva imala.

Sve što je radio on je samo apostolski učio, i to tako duboko da je za pastirski uspeh koristio najjače oružje – narodni jezik; i upravo u tom duhu ostavio je neprocenjivo zapisano blago.”

J.Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track