ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Zabole nas za Šabana!
Foto: Dragana Udovičić

Ne mare što je otišao predsednik

ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Zabole nas za Šabana!

Stars -

Sudije takmičenja „Zvezde Granda“ kažu da mogu dobro da funkcionišu i bez Šaulića, Popović mu želi sreću na Pinku, a Brena poručuje da je ispao neprofesionalan

Jedanaesta sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ počela je juče snimanjem, a članove stručnog žirija uopšte nije briga što ih je napustio dojučerašnji predsednik Šaban Šaulić.Mada se spekulisalo o tome da bi kralja narodne muzike u žiriju trebalo da zameni neko od velikih imena sa estrade, ispostavilo se da od toga nema ništa. Žiri u sastavu Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Marija Šerifović biće na istim pozicijama.

Novo je to što se među njih za stalno vratio Aca Lukas. Niko od njih, kako su nam juče rekli, nije previše potresen zbog toga što ih je napustio Šaban Šaulić, pa čak ni Saša Popović i Lepa Brena.

- Šaban i ja smo godinama prijatelji. Ne zameram mu ovaj potez. Svako ima pravo da radi ono što misli da treba. Ako Šaban smatra da je njemu bolje na Pinku, onda neka slobodno ide.Nemam ništa protiv - izjavio je Popović.Slično razmišlja i Brena, koja je ipak bila konkretnija od Saše i navela da nije iznenađena Šaulićevim potezom.

- Nisam nimalo zatečena zbog njegovog odlaska. Skoro sam 40 godina u šou-biznisu i navikla sam se na neprofesionalizam, tako da ni sada nisam iznenađena. To isto važi i za Daru Bubamaru, ni njeno učešće u „Pinkovim zvezdama“ nisam doživela na neki poseban način - rekla je gazdarica „Granda“.Popović je odustao od ideje da on vodi „Zvezde granda„ umesto Sanje Kužet, koja je trudna, pa je angažovao Sanju Ćulibrk, voditeljku Grand televizije.

Ponovio seLUKAS VEĆ KUPIO NOVA KOLAPosle manjeg saobraćajnog udesa koji je Aca Lukas imao prošle nedelje u Beogradu, pevač je već stigao da kupi novi auto. U pitanju je luksuzni „mercedes“, koji košta oko 60.000 evra.

Snimanje kasniloMARIJA SE USPAVALASnimanje je najteže palo Mariji Šerifović, koju su organizatori morali da probude. Iako je snimanje počelo tek u tri po podne, pevačica je do tada spavala. Po dolasku u studio Šerifovićeva je imala opravdanje.- Ja sam sinoć doletela iz Amerike, dobro je da sam uopšte i stigla - rekla nam je Marija.

BežanijaVIKI MILJKOVIĆ ISKRIVILA NOGUU želji da pobegne od novinara, ali i od kiše koja je počela da pada, Viki Miljković je trčala od auta do studija, pa je u toj žurbi na ulazu izvrnula nogu i posrnula.- Jao, noga, noga! Umalo da se slomim ovde - kukala je Viki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track