ŽIVOJINOVIĆ POSTAJE PEVAČ: Stiže nova zvezda, Brenin sin snima album!
Foto: Damir Dervišagić

Ekskluzivno

ŽIVOJINOVIĆ POSTAJE PEVAČ: Stiže nova zvezda, Brenin sin snima album!

Stars -

Stefan rešio da krene maminim stopama i uveliko bira pesme za prvenac

Stefan Živojinović je krenuo maminim stopama! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića započinje pevačku karijeru i već priprema prvi album, koji će, očekivano, objaviti „Grand produkcija“!Naslednik folk zvezde bira pesme u skladu sa svojim vokalnim sposobnostima i uskoro ulazi u studio.

Podrška roditelja

- Stefan odmalena pokazuje talenat za muziku, koji je nasledio od majke. Dok je bio mlađi, voleo je da zapeva za svoju dušu uz klavir, a kad je stasao, shvatio je da bi voleo da se bavi tim poslom. Iako je u Americi završio fakultet, trenutno ga zanima samo mikrofon. Brena i Boba su odavno prepoznali njegov talenat i želju da se bavi muzikom, pa ga maksimalno podržavaju u toj odluci - otkriva porodični prijatelj Živojinovića.

TALENAT NASLEDIO OD MAME: Evo kako PEVA Stefan Živojinović

Odmalena voli muziku... Brena i Stefan
Odmalena voli muziku... Brena i Stefan

Ostaje u Srbiji

Muzički svestranRAZVALJUJE PESME SAŠE MATIĆAOsim što je talentovan za pevanje, Stefan svira i klavir. Tako se nedavno njegov stariji brat Filip pohvalio snimkom na kome se vidi i čuje kako Stefan svira i peva hit „Kad tonem“ Saše Matića.- Moje srce Stefan, svira i peva pesmu našeg dragog Saše Matića. A ja ponosan uživam... - napisao je Filip na Instagramu.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track