ŽIVOJINOVIĆ SLAVIO 52. ROĐENDAN: Brena Bobi tamburaše, a on njoj ceo avion!
Foto: Dragan Kadić

Krstarenje Jadranom

ŽIVOJINOVIĆ SLAVIO 52. ROĐENDAN: Brena Bobi tamburaše, a on njoj ceo avion!

Stars -
Pevačica se potrudila da suprugu priredi iznenađenje, iako je on to apsolvirao kad je najvećoj zvezdi Jugoslavije još pre više od dve decenije osvojio srce

Lepa Brena organizovala je žurku iznenađenja za svog supruga Slobodana Bobu Živojinovića povodom njegovog 52. rođendana.Popularni par trenutno boravi na odmoru u Hrvatskoj, krstareći svojim brodom dugačkim 19 metara po Jadranu u društvu prijatelja i sinova Stefana i Viktora. Brena je rođendansku zabavu organizovala na Brionima, gde im se na zabavi pridružio i naš proslavljeni glumac Rade Šerbedžija i njegova ćerka Lucija, pored Sonje i Ace Lukasa, koji su standardno u društvu Živojinovića.Prebrodili sve krizeSlavlje je uz dobro vino, ribu i tamburaše potrajalo do ranih jutarnjih sati, a Brena je veselje slikom dočarala i fanovima koji je prate na Tviteru.O pevačici koja s teniserom ima stabilan brak, koji odoleva svim iskušenjima više od dve decenije, njen suprug je nedavno u emisiji na Grand televiziji ispričao interesantan detalj. Naime, kad su tek počeli da se zabavljaju, par je zbog obostrane slave bio zapao u krizu, a Boba je da ne bi raskinuli i kako bi osvojio srce tad najveće zvezde u Jugoslaviji zakupio avion samo za njih dvoje.- Teško nam je bilo u početku. Breni sam uoči jednog dočeka Nove godine rekao: „Prekidamo ili ideš sa mnom na putovanje.“ Proveli smo divnih 15 dana. Leteli smo iz Čikaga za San Francisko, a posle za Brizbejn. Bili smo sami u avionu - otkrio je Živojinović voditeljki Vesni Milanović u emisiji „Iz profila“.Boba Živojinović je tada otkrio i da ne bi ni upoznao svoju sadašnju ženu nakon premijere filma „Hajde da se volimo“ da nije bilo Velimira Bate Živojinovića.Bata kumovao- Bata me je zapazio i ponudio se da mi pomogne da upoznam Brenu. Kad me je prvi put videla, samo je rekla: „Gde si bio sve ove godine“ - otkrio je nekada najbolji teniser u nekadašnjoj Jugoslaviji.

JubilejPROSLAVILA I 25 GODINA OD KONCERTA U SOFIJILepa Brena imala je juče dvostruki razlog za slavlje. Dan posle rođendana njenog muža navšilo se i 25 godina od koncerta na stadionu Vasil Levski u Sofiji. Pevačica i njen bend Slatki greh nastupili su tada pred više od 100.000 posetilaca, što posle nikom nije pošlo na za rukom. Brena je na scenu izašla iz helikoptera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track