BRENA TO NAJBOLJE RAZUME FILIPOVA SESTRA Aleksandra je bila seljančura dok ga nije smuvala!
Foto: Damir Dervišagić

Nije joj po volji

BRENA TO NAJBOLJE RAZUME FILIPOVA SESTRA Aleksandra je bila seljančura dok ga nije smuvala!

Stars -

Njihova veza neće dugo potrajati! Mom bratu ne treba pevačica, već ozbiljna devojka koja ne vrcka u minićima po klubovima, rekla je prijateljima Filipova bliska rođaka

Aleksandra Prijović nije po volji sestri Filipa Živojinovića. Njegova bliska rođaka nedavno je pred svojim društvom u jednom restoranu komentarisala snajku i istakla da je pevačica pre veze s njenim bratom bila niko i ništa.Ovo je samo pokazatelj da jedan deo Filipove familije ipak nije zadovoljan njegovim izborom. Kako je rekla njegova sestra, Živojinoviću pevačica nije potrebna. Ona je sigurna i da njihova veza nema blistavu budućnost.Zaslužan za uspeh- Realno, Aleksandra nije za Filipa, bila je smešna dok se nisu upoznali. Sad se malo dovela u red, ali pre je bila klasična seljanka. Mislim da to neće dugo potrajati, njih dvoje nisu jedno za drugo! Filipu ne treba pevačica, već neka ozbiljna devojka koja ne radi svaku noć i vrcka u minićima po klubovima - rekla je Filipova sestra, čiju je majku Zoricu Boba ostavio zbog Lepe Brene, pevačice koju je Saša Popović doveo iz Brčkog u Beograd.

Ovako je izgledala pre veze sa Filipom... Aleksandra Prijović
Ovako je izgledala pre veze sa Filipom... Aleksandra Prijović

Ona je naglasila da je njen brat najzaslužniji za uspeh koji je napravila Prijovićka.Nemaju iste teme- Ne kažem da Aleksandra nije dobra devojka, ali ona zaista nije nivo mog brata. Fića je nju doveo u red, stvorio joj ime i uzdigao je. Mislim da je to od njega dosta - istakla je ona, a onda i progovorila o njenom odnosu sa snajkom:- Da budem iskrena, Prijovićka mi je smešna. Nas dve i nemamo mnogo tema za razgovor, ona je još dete - bila je iskrena Filipova sestra kada se u društvu pokrenula tema o njenoj snajki.

Nije je preboleoDEVOJKA PERUĆICE LIČI NA PRIJOVIĆKUSkoro godinu dana prošlo je od raskida Ljubomira Perućice i Aleksandre Prijović. Dok pevačica uživa u ljubavi s Filipom, Ljuba je iskoristio solo period za dobar provod. Posle dužeg vremena ludovanja i on se skrasio pored devojke koja fizički podseća na njegovu bivšu. Očigledno da Perućica još nije zaboravio Aleksandru, pa se potrudio da nađe neku sličnu njoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track