ŽIVOT BI DALI JEDAN ZA DRUGOG: Sinovi Arkana, Šijana i Bagzija luduju zajedno po klubovima!

Veljko, Mirko i Nemanja često izlaze u provod

ŽIVOT BI DALI JEDAN ZA DRUGOG: Sinovi Arkana, Šijana i Bagzija luduju zajedno po klubovima!

Stars -
Naslednici Arkana, Šijana i Bagzija skoro svaku noć luduju po brojnim klubovima, a imaju kratak fitilj, pa se i pobiju. Goca Božinovska u jednoj izjavi je rekla da je njen Mirko spreman da ubije za Cecinog Veljka.

Veljko Ražnatović (19), Mirko Šijan (22) i Nemanja Milenković Bagzi (23), sinovi Željka Ražnatovića Arkana, Zorana Šijana i Dejana Milenkovića Bagzija, postali su nerazdvojni drugari.Veljko, naslednik pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, Mirko, sin ubijenog vođe „surčinskog klana“, i Nemanja, sin člana „zemunskog klana“, skoro svaku noć luduju po prestoničkim klubovima, okruženi atraktivnim devojkama.Posle tih provoda Veljko i Mirko prespavaju jedan kod drugog, a neretko se i pobiju u društvu. Naime, njih dvojica su prošlog leta učestvovali u tuči u jednom klubu u Budvi i tad je Šijanov naslednik izvukao deblji kraj, nakon čega su proterani iz Crne Gore. Mirko se nedavno potukao i na Kopaoniku kad ga napala grupa momaka dok se provodio s Bagzijevim sinom, Anastasijom Ražnatović, njenim dečkom Kostadinom Terzićem i njegovom sestrom Mašom, bivšom Veljkovom devojkom.Ovi bahati tatini sinovi postali su san svake sponzoruše. Zbog burnog života često su na stranicama crne hronike. Goca Božinovska je priznala da strahuje da joj sin jedinac ne uđe svet kriminala.- Veljko je isti kao Mirko. Oni se obožavaju. Veljko je divno dete i kako ga Mirko opisuje: „On je takva lafčina!“ Mirko bi skočio za njega bilo šta u životu da treba. Ne daj bože da se nešto desi, nikad se ne zna, on bi bio spreman da ubije za njega - kaže pevačica, koja je priznala da je sina Mirka testirala na narkotike.

Veljko i ArkanVeljko je imao tri godine kad je ubijen njegov otac Željko Ražnatović Arkan. Vođa paravojnih formacija likvidiran je 2000. u jednom beogradskom hotelu, a s njim je tada bila i njegova supruga Ceca. Iako su Arkana često dovodili u vezu s kriminalom, on je tvrdio da je novac stekao poštenim radom.Nemanja i BagziNemanja Milenković Bagzi naslednik je uhapšenog svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija, člana ozloglašenog zemunskog klana. Nakon akcije „Sablja“ Bagzi se predao policiji, čime je stekao status svedoka-saradnika, pa tako nije odgovarao za kriminalna dela u kojima je učestvovao.Mirko i Zoran ŠijanMirko je imao četiri godine kad je ubijen njegov otac Zoran Šijan. Njega su u sačekuši u centru Beograda ubili još uvek nepoznati napadači sa 18 metaka. Šijan je bio sportista i reprezentativac u kik-boksu, ali je u javnosti bio daleko poznatiji po prljavim poslovima, koje je obavljao kao navodni vođa najjačeg kriminalnog „surčinskog klana“.

KostadinI TERZIĆEV SIN U ODABRANOM DRUŠTVUU društvu Veljka, Mirka i Nemanje često je i Kostadin Terzić, sin direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdana Terzića. On je tri godine u vezi sa Arkanovom i Cecinom ćerkom Anastasijom. Nije dovođen u vezu sa ispadima koje su pravili Veljko, Mirko i Nemanja.Njegov otac je 2010. uhapšen zbog malverzacija, a nakon sedam meseci je pušten da se brani sa slobode. Prema tvrdnjama tužilaštva, on je protivpravno stekao oko četiri miliona evra prodajom trojice igrača OFK Beograd. U optužnici se navodi da je sa drugim licima protivpravno prisvojio 1,1 milion tadašnjih maraka prilikom prelaska fudbalera Vanje Grubača u nemački Hamburger. Sudski postupak je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track