ZMAJ GOSTUJE PO KUĆAMA: Uvaliću se i kod Gastoza ako me pusti Zorica!
Foto: Dragana Kadić, Stefan Jokić

Ide, al‘ ne zove

ZMAJ GOSTUJE PO KUĆAMA: Uvaliću se i kod Gastoza ako me pusti Zorica!

Stars -

Grahovac je oduševljen boravkom u domu Kulića, gde je otišao nenajavljen u cik zore, i poručuje da je Marinković njegov sledeći domaćin

Zmaj od Šipova kaže da se fenomenalno proveo u Nišu, u nenajavljenoj četvorodnevnoj poseti porodici Miljane Kulić, o čemu je juče Kurir pisao, i da namerava da obiđe i još neke učesnike „Parova“.U izjavi za Kurir Ilija Grahovac poručuje da bi voleo da njegova sledeća destinacija bude Beograd i poseta Nenadu Marinkoviću Gastozu.Oprostio mu- Eto, voleo bih da ostvarim dogovor s Gastozom i da i njega posetim, ali ne znam da li će Zorica Dukić to dozvoliti, pošto njih dvoje žive zajedno. Nemam ništa protiv njih, sve sam im oprostio, iako je baš ona poremetila moj odnos s Nenadom - priča Zmaj, koji nam je potom rekao da njegovu popularnost posle „Parova“ niko nikada neće dostići, čak ni Svetlana Ražnatović.

- Svakog dana obilazim mnogo gradova po Bosni i svuda sam dočekan kao kralj. Danas sam bio u Travniku, ne mogu da izađem na ulicu a da mi neko ne priđe da se slika ili traži autogram. Narod stoji u redu da popriča sa mnom. Ceca Ražnatović nikada nije doživela, niti će doživeti da ovoliko ljudi zbog nje stoji u redu, nije ni Josip Broz Tito bio ovako popularan kao ja - uveren je Zmaj.PokloniKaže da će dugo pamtiti boravak kod porodice Miljane Kulić u Nišu, koju je, kako tvrdi, maksimalno ispoštovao. Prema njegovim rečima, ženskom delu porodice doneo je poklone. Miljani i njenim sestrama kupio je garderobu, a majki Mariji parfem.

I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track