ZMAJ IZAZVAO ERU NA MEGDAN: Skini se pa da vidimo ko je jači!
Foto: Printskrin TV Happy

Ljubomoran na folkera

ZMAJ IZAZVAO ERU NA MEGDAN: Skini se pa da vidimo ko je jači!

Stars -
Ma, šta on hoće. Seda mrcina. Njega hoće žene? Ja sam jači od njega. Ja sam za njega svemirski brod. Ja sam najveće ime ovde, vikao je Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova potpuno je poludeo kad se u rijalitiju vilu pojavio Era Ojdanić. On je u ovom srpskom pevaču odmah video konkurenciju kod žena, kojima se danima predstavlja kao veliki ljubavnik.

"Čuo Era da je ovde Zmaj od Šipova, svetski čovek, pa je ušao da gradi svoje ime na mom", vikao je po vili pred ostalim takmičarima Zmaj.

"Jači sam od njega. I imao sam više žena od njega. Šta on hoće? Mrcina seda. On je kao neki jeba.ina", vikao je Zmaj.

Era Ojdanić je pevao pesme o Šumadiji, grlio i ljubio Atinu Ferari, koja se uvijala i igrala oko njega.

"Misliš li da je merilo što jedna niskomoralna Atina želi da se mazi sa tobom?, opet je vikao Zmaj, ljubomoran, što Eri većina devojaka poklanja pažnju, a ne njemu.

"To nije nikakvo merilo. Ja i neću da budem ni sa jednom ovde, jer su one niži stalež. Kad bi one moje sa džipovima videle da sam bio sa nekom, okrenule bi mi leđa".

"Nikakav ljubavnik nisi. Ero Ojdanić ima stotine žena na raspolaganju, a ti... Ništa. Moraš sam svaku noć", provocirala ga je Maca. Zmaj je vikao, vređao Macu, nazivajući je pogrdnim imenima, ali se ona nije dala.

"Nikakav nisi, neće te nijedna žena ovde! Gde je tvoj šou? Samo umeš da se skidaš i pokazuješ polni organ, to je sramota", nastavila je bosanska starleta.

"Sa tobom ne bih ni bio", vikao je Zmaj.

Onda se u čitavu priču umešao Marko Perović."Vidi, jedan je Zmaj, ali ni Era nije bilo ko. Hoće njega žene", rekao je Marko.

"Ma, šta on hoće. Seda mrcina. Njega hoće žene? Ja sam jači od njega. Ja sam za njega svemirski brod. Ja sam najveće ime ovde. Od svih sam vredniji. Nije mene ova kuća uzalud zvala. Oni ne znaju ko je Zmaj od Šipova. Gde je sad otišao Era? Treba da ga izazovem na megdan. Da se skinemo, pa da vidimo ko je jači".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track