ZORAN KALEZIĆ ISPRIČAO ANEGDOTU O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Evo kako su se pevači provodili u Americi
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

Sećanje na velikog prijatelja

ZORAN KALEZIĆ ISPRIČAO ANEGDOTU O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Evo kako su se pevači provodili u Americi

Stars -

Zoran Kalezić i pokojni Toma Zdarvković bili su veliki prijatelji. Imali su priliku da zajedno nastupaju po Americi, a pevač je sa publikom podelio jednu zanimnljivu anegdotu o kafanskoj legendi.

"Moj i njegov odnos prema ženama se mnogo razlikovao. On je čovek bio zaljubljiv i on je pisao, kao što znaju svi, to nije tajna. Imam privilegiju da sam najbliži bio sa njim, čak i od njegovog brata sam bio bliži", rekao je Zoran Kalezić u jednoj emisiji.

"Kad sam mu poklonio baš ovo što sam snimio o je zvao Vitu da mu kaže ko sam ja šta sam ja da izvni što me je zvao Indijanac", priznao je pevač i osvrnuo se na događaj kog se uvek rado seti."On je jedno vreme bio u Americi i pevao je u toj kafani gde ja gostujem. Njegov štos je bio da peva bez cipela, odveže kravatu i cipele baci, bos ide, to mu je bila fora. Posle nastupa smo išli uvek na doručak, a tamo obično ujutru dođu muzičari, oni koji ne žure kuće. I on kaže "vidi kakve su dve ribe", ja mu kažem "koje, vidim neke dve crnkinje, nikakve", kažem mu jesi normalan, ništa ružnije nisam video. I kažem mu posle toga da idemo jer nas ne konstatuju, kada je odlučio Toma je rekao: "idi te si berite pamuk", rekao je Kalezić korz smeh.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track