ZORICA BRUNCLIK ODLUČILA DA OTKRIJE SVE: Ovo je istina o našim porodičnim odnosima
Foto: Printskrin/TV Prva

Progovorila

ZORICA BRUNCLIK ODLUČILA DA OTKRIJE SVE: Ovo je istina o našim porodičnim odnosima

Stars -
U ime svoje porodice mogu da kažem da ono što nas nije ubilo, ojačalo nas je i neka tako i ostane, rekla je Zoricina najstarija ćerka

Zorica Brunclik nedavno se našla u žiži javnosti zbog navodne priče da njena najstarija ćerka Marija živi na ivici egzistencije dok ona uživa u bogatstvu koje je stekla tokom svoje dugogodišnje karijere.

Marija Brunclik Kemiš otvorila je vrata svog doma kako bi dokazala da je u njihovim porodičnim odnosima sve u redu.

"Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu pa joj se ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene", rekla je Marija.

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Pre nekoliko meseci i ćerka Miljana se našla na medijskom tapetu.

"Oni su napisali da sam je izbacila iz kuće zbog psa. Evo i ona je tu sa svojom ćerkom, pustili smo je u kuću zbog emisije", našalila se Zorica.

Za najmlađu ćerku koju je dobila u braku sa Kemišem tvrdili su da je transeksualac.

"Najmlađa ćerka bila je izložena jednoj jako lošoj izjavi posle mog koncerta u areni, kako je jedna poznata ličnost hvatala za guzu i nazvao je trandžom. Mi nemamo ništa protiv nečijeg opredeljenja, ali ona ima samo 23 godine i to je laž i nije istina", objasnila je pevačica.

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Poslednja kap u čaši i trenutak kada je Zorica odlučila da reaguje bila je priča o životu njene ćerke Marije.

"Fotografijom kuće porodice koju su slikali želeli su da ponize mene i moju porodicu. Ja sam dete iz siromašne porodice a svoju decu sam učila da se druže sa bogatim ljudima, onim koji su karakterom i čistoćom duše bogati, koji zaslužuju da provedeš vreme sa njima", govori Zorica.

Marija veruje da će ih ova nedaća samo učvrstiti kao porodicu.

"U ime svoje porodice mogu da kažem da ono što nas nije ubilo, ojačalo nas je i neka tako i ostane", zaključila je Marija u emisiji "Ekskluziv".

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track