ZORICA BRUNCLIK: Olja, zašto si me zabranila na RTS? OLIVERA: Zvali smo te, ne pravi se luda!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Traži da se vrati na Javni servis

ZORICA BRUNCLIK: Olja, zašto si me zabranila na RTS? OLIVERA: Zvali smo te, ne pravi se luda!

Stars -

Pevačica je pozvala urednicu Oliveru Kovačević da joj objasni zašto su ona i njen muž Kemiš na ulaznim vratima televizije označeni kao persone non grata

Zorica Brunclik ne može da preboli to što je već 20 godina zabranjena na RTS, pa je uputila javni poziv Oliveri Kovačević, urednici Zabavnog programa, da joj objasni zbog čega je tamo nepoželjna!- Prvi put osećam potrebu da pitam gospođu Oliveru Kovačević zašto sam zabranjena?! Ja sam s njom mnogo intervjua napravila, pa bih volela da se nađemo kao dve žene i da porazgovaramo - jadala se Zorica voditeljki Jovani Jeremić u „Vikend šouu“ na Hepiju i dodala da će se promeniti, samo da joj jedna od čelnica RTS ukine emargo.- Želim da mi kaže šta je to što bi trebalo da promenim kod sebe, da postanem bolja kako bih zaslužila da se u budućem periodu pojavim na RTS, pa makar zbog toga što redovno plaćam pretplatu - izjavila je Brunclikova.Pevačica tvrdi da je početkom 2000-ih njeno ime i ime njenog muža Kemiša bilo na stubu srama.

I on je na crnoj listi... Miroljub Aranđelović Kemiš
I on je na crnoj listi... Miroljub Aranđelović Kemiš

Odbila pozive- Mi smo bili na listi zabranjenih pod punim imenom i prezimenom. Moje i Kemiševo ime stajalo je na ulaznim vratima televizije i bio nam je zabranjen ulaz - rekla je Zorica.Ipak, kako naš izvor s nacionalne televizije tvrdi, pevačica je sa RTS dobila više poziva, ali je imala nerealne zahteve.Kakva, bre, zabrana?- Zorica je na RTS bila pozvana više od deset puta, ali nije htela da dođe. Imala je specijalne zahteve, tražila je svoj šou-program od dva sata u kojem bi ona bila glavna zvezda, ali to nije naš manir. Zvali su je iz našeg tima i za Novu godinu, ali ona je to odbila - priča naš izvor.Tim povodom pozvali smo i Olju, koja je potvrdila reči našeg izvora.- Na RTS nema zabranjenih i nama će biti zadovoljstvo da bude gost u našem programu. Više puta je bila pozvana - kratko je rekla Olivera.

I Stoja tvrdi da je zabranjena na RTSNE VOLE ME JER PEVAM ORIJENTALNU MUZIKU!I Stojanka Novaković Stoja se požalila da je zabranjena na RTS, ali da to ipak nije uticalo na njenu karijeru.- Ja nikad nisam bila na toj televiziji, a trajem već 20 godina. Njima prosto ne odgovara orijentalna muzika, tako mi je rečeno. Taj stil pevanja, taj orijental, to njima ne godi. Ali, hvala im na tome, ja se ne žalim - rekla je Stoja.

Saška Karan optužujeDOK JE KEMIŠ BIO UREDNIK, ZORICA ME SABOTIRALA!Dok je Zoričin muž Kemiš 90-ih godina bio direktor PGP, Zoricu su optuživali da je zabranila nekim koleginicama da se pojavljuju na RTS. Najglasnija među njima bila je Saška Karan.- Kad se Zorica domogla vlasti, ona me je sabotirala. To se desilo zbog Kemiša, jer sam se ja njemu dopadala, a Zorica je bila ljubomorna. Nije mi davala da se pojavljujem ni u jednom mediju. Dugo je trajala ta njena sabotaža i nigde nisam gostovala. Mislila je da smo Kemiš i ja u šemi i sve je preduzela da ja ne mogu da zaradim za hleb, jer ja od muzike živim - rekla je pre nekoliko godina Karanova.

J. C. Stuparušić - Lj. Radanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track