ZORICA, GASTOZ I SLAĐA DISKVALIFIKOVANI: Nakon suđenja izbačeni iz rijalitija!
Foto: Pt, Damir Dervišagić, Pt

Otišli iz vile

ZORICA, GASTOZ I SLAĐA DISKVALIFIKOVANI: Nakon suđenja izbačeni iz rijalitija!

Stars -
Njih troje je nakon suđenja samo napustilo vilu i nikome nisu rekli ni reč

Zorica, Gastoz i Slađa su nakon suđenja koje se odvijalo u vili Parovi, izbačeni iz ovog rijalitija.

Razlog za izbacivanje je fizičko zlostavljanje. Njih troje je nakon suđenja samo napustilo vilu i nikome nisu rekli ni reč.

Podsetimo, u nedelju uveče bilo je lažno izbacivanje gde je Gastoz navodno dobio najmanji broj glasova. On se razočarao nakon što mu je saopšteno da je izbacivanje lažno.

Odlukom produkcije Hepi televizije, iz rijalitija "Parovi", zbog agresije su izbačeni Zorica Dukić, Slađana Petrušić i Nenad Marinković Gastoz.

Novčano su kažnjene Slađa (2.000 evra) i Zorica ( 1.000evra), Gastozu nije oduzeto od honorara. Zorica Dukić se radovala izbacivanju, jer je želela da ide kući. Matora ih je ispratila u suzama, a Zmaj je vikao: pravično presuđeno!

Slađa nije prisustvovala izricanju presude i kad je saopštena odluka produkcije Hepi televizije, jer nije želela da gleda Jelenu Golubović ispred sebe.

Ipak, ušla je da se pozdravi sa Urošem Ćerticem, sa kojim je započela romansu u rijalitiju. Jelena Golubović je zbog vređanja porodice sa 500 evra.

Sve vreme su je za ruku držali Željko Stojanović i Ružica Veljković.

Prethodno je odrzano sudjenje, optuženi su Slađana Petrušić, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, dok su oštećeni Željko Stojanović i Jelena Golubović. U ulozi advokata su se našle Vesna Rivas i Ružica Veljković.

Jelena Golubović je posle dva dana boravka u tajnoj sobi izašla pred kamere kako bi ispričala detalje fizičkog napada Slađane Petrušić nakon čega je trebalo da potraži pomoć lekara.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track