ZORICA MARKOVIĆ U SUZAMA: Na Farmi su svi alavi, pojeli bi mene ovoliku od 100 kila
Foto: Printskrin

Rasprava oko hrane

ZORICA MARKOVIĆ U SUZAMA: Na Farmi su svi alavi, pojeli bi mene ovoliku od 100 kila

Stars -
Zorica Marković zvana Keva su povredili pojedini farmeri koji su rekli kako im ona navodno ne da jedu. Nju su povredile Gogine i Nemanjine reči zbog čega se rasplakala.

Zorica Marković je stala u odbranu svoje imenjakinje i rekla kako treba da ih bude sramota jer se keva trudi da svima obezbedi hranu.

"Sve što sam uradila, uradila sam u zajedinici, a vas šestoro ovde mene utrcavate da vam ja ne dam", pričala je uplakana Zorica.

"Miki, Nemanja i Goga kuku i buku na mene... pa ja nisam budala ničija. Govorite ja da vam ne dam!", rekla je ona. Nemanja je naveo kako pojedine hijene sve pojedu i razgrabe i da zbog toga nastaje haos. Farmeri su nastavili da se svađaju zbog hrane, svi u se branili kako niko ništa navodno nije pojeo.

"Izlazim iz kuhinje, niti ću da kuvam, niti ću da budem policajac, ne zanima me. Na "Farmi" ima toliko alavaca, proždrljivaca koji bi mene ovoliku sa sto kila pojeli, a onda govore kako kao keva im ne da jede. Goga, Nemanja i Crni su najveći proždrljivci, sve im je malo. To što ti piješ, pa posle nemaš da jedeš, to je tvoj problem nije moj", rekla je Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja